Prijava

Drndaju 5 godina ali pod kojom cenom sta su sve radili, ili sta sve planski nece da rade iako auto vredi 15ak soma evra pa samo poniste gresku i prespoje.... Vozio sam se par puta u takve luksuzne krtnije gde sve svetli, ali sam se isto tako vozio i u onima kojima nista ne fali.... U doba kompova cista sreca jer ni sam nisi svestan sta mogu da ti uvale, a da ti igde proveris nema sanse.

Isto tako necije falsifikate novcanica ne mogu da provale ni u stampariji novca gde se taj novac stampa na najnovijim masinama. A ovaj u kuci stampa na psole ratnoj masini. I niko ne moze da uoci razliku. Tako isto i za kola....

Povedeš u servis i kažu šta ne valja. Plus tamo ovlašćeni nije samo ovlašćen da uzima pare. Da na gotovo novom autu (naravno, dobro održavanim i očuvanim) radiš generalnu moraš da budeš baš baksuz. Evo ljudi dovlače za siću iz Njemačke kola, pa ih drndaju 5 godina.

imas te ugovore za polovnjake, to jeste. ne znam samo kolko kosta provera, mislim da je 500ak evra.
citao malo po forumima, te garancije sto daju kod polovnjaka ovi dileri (a dileri su nasi siptari li turci uglavnom :) ne vrede go kurac. imaju neke klauzule kurce palce, i ne placaju.

jedan recimo pricao kupio tako auto kod dilera, kaze god dana garancije na polovno, ako se utvrde kvarovi. njemu nesto menjac riknuo, oni kazu ne pokrivamo to, lose si vozio. popravka ko auto :)

bukvalno klauzule koje kazu da sta god da se desi, losa voznja uzrokovala :)

I kod nas je to, valjda plac mora davati dvije godine garancije. Bilo šta da se desi ti si kriv. Jebi ga, polovno auto se kupuje u viđenom stanju.

Koi e Ker mag trolowanja.

E @celt ako kupujes na lizing ili kredit uzmi ugovor pre nego sto potpises i ako mozes odnesi nekom ekonomisti (najbolje) ili nekome ko se razume malo vise u to da ga procita i da ti predroci sve vezani za lizing/kredit

EDIT: E gtd sada nista ne trolujem jbt

Klik - servisna istorija. I provjere stanje auta, jebi ga.

Ja ti fino kažem. Opel ima jako dobre ecotec benzinske motore tako da nema šta skupo da se kvari. A jeftini su opeli, manje više.

Ja bih uz'o Škodu ako bi mi se jebalo za liniju.

Gtd a sto ti ruzna skoda oktavija? Msm solidno izgleda nije nikako ruzan, a i 1.8t, 1.9tdi i 2.0tdi idu odlicno. Mene samo nerviraju meke pedale

Jebi ga, polovno auto se kupuje u viđenom stanju.

i ovo me jebe, posto realno gledanjem automobila, pa verovatno i voznjom, svestan sam da ne bi umeo da razlikujem dobro od loseg.

Pod "u viđenom stanju" mislim kakvo je bilo toga dana kad si ga preuzeo. Ti ga pogledaš prvo, provozaš da vidiš kako ti se sviđa, povedeš kod majstora na pregled ako ne umiješ sam. Ako valja uzimaš, a ako ne valja gledaš nešta drugo.

Keru, pričamo o ovoj:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8c/Skoda_Octavia_front_20071001.jpg
Naprijed ružna, nazad štop svjetla koja su ista ko kod Fabije prve generacije. Jebi ga, smorio bih se kad bih izašao iz kuće i viđeo šta ću voziti. Jedino da je službena ili plaćena nešto malo.

jebes ga udjem sa nekim u kola, on mi prica nesto tipa, slusaj kako ovaj motor radi, ja gledam ko mulac :)

uglavnom sam vozio rentakarove, ovaj car sharing ovde cesto i onog pezoa u srbiji, tako da pojma ti ja nemam i svestan sam da svako moze da me zajebe na auto placu, realno :)
tj. znam svoju slabost, a to je da dosadasnjom nezainteresovanoscu za automobile generalno, mogu da razlikujem automobile od "svidja mi se ili ne" "udoban ili ne", "pregledan ili ne", "brz ili ne".

al zato cu da jebem kevu svima na autoplacevima kad dodju elektricni automobili. ima da idem sa multimetrom i da im spusam cene :)

tj, od 2008. ja nisam vozio auto starije od 3 god...

Pod "u viđenom stanju" mislim kakvo je bilo toga dana kad si ga preuzeo. Ti ga pogledaš prvo, provozaš da vidiš kako ti se sviđa, povedeš kod majstora na pregled ako ne umiješ sam. Ako valja uzimaš, a ako ne valja gledaš nešta drugo.

pa ne mogu bas ni da idem redom po placevima i da placam po 500fr za pregled. a i niko nece to tako ovde, mora kupis prvo pa posle nakon pregleda ti daju "garanciju". a i kod ovlascenog ne mozes da odes kad oces.

imas knjizicu pa gledaj. ni to numem.

Bogami moj ćale je prešao 700 000 km na taksiju sa takvom škodom. Nije nikad imao nekih problema, samo potrošni materijal, a drndana je 80% vožnje je u gradu. Ja bih je rado uzeo ali mi je van cenovnog ranga.

tako da eto moje muke sa polovnjacima. po tim auto placevima medju nasima i siptarima i turcima ima da budem pa, ko gologuz medju turcima :)

mislim zalim se tako generalno ovde, posto nemam kome...

Pogledaj od nekog kolege ili prijatelja tamo da li prodaje auto pa vidi i to. Bolje biraj privatverkauf.

Ne znam da li sam kacio ovaj snimak kako zensko treba da vozi
http://www.youtube.com/watch?v=JzfFg1nLlNY&list

Sad ozbiljno. Žena bi trebalo da vozi jedino biciklo. I to po stazi đe ne može ugroziti ostale. Preporučljivo je da zamoli nekog da joj ga parkira (na biciklo mislim).