Prijava

I pored toga što nemam vozačku dozvolu, moja trenutna visokonerealistična želja je da posedujem SsangYong (recimo crni Kyron) iz 2 razloga:
1) terenac je, a ja imam mali penis;
2) hipster u meni želi da vidi facu neupućene osobe kada joj saopštim šta vozim: "Verovatno nikad nisi čuo za njih..."

Druga opcija je Tesla Model S iz 2 razloga:
1) ekstremno je kul, a ja imam mali penis;
2) ne moraš više da brineš o gorivu, a hipster u meni bi obožavao da priča ljudima kako je eco-friendly.

Nažalost, to će ostati u domenu fantazije, jer sam siromašan.

Nemoj da kupuješ auto kad nemaš vozačku. Možeš da ubiješ i sebe i druge. Tako sam ja jutros nastavnicu. Sad sam srećan, jer sjutra ne moramo u školu, ali tužan jer će mi tata u zatvor :(

Valsinarb90 da li si razmisljao o golf 2? znaci golf 2 je bas bas za tb nemas boljeg.
GTD moze da ti isprica sve o golf 2 i nemas brige

Zbilja, pošto si ti platio ona kola što sad drndaš?

Ada ti. Samara je jedno vrijeme nova bila 14 hiljada maraka u Crnu Goru.

Dosta, Boga mi. Neđe je on u klasi sa ovom Kijom što je Makaronac gled'o, pa zato pitah.
Sad onaj i30 u osnovnu opremu skoro 11 hiljada. Može se auto za te pare kupit'...

Jedan kolega je uzeo volvo s80 2004 godište za 10k eura, doduše, to je bilo pre 3 godine. Al' znaš kakav je prejeban auto i sa kakvom opremom, milina.

Pogledao sam sad, 10,290 je pocetna cena. Sta oces lep je i unutra je lep. Cak osnovna verzija je isto lepa unutra

Da, baš lijep. Isti k'o Ferari, samo drugi znak.

http://fp.images.autos.msn.com/merismus/gallery/c438885a.jpg

inače je moj stric ovakvog kupio pre 2-3 godine za 7500 eura.

Realno, kola su grdna. Kao neka kopija Forda unutra, samo grđe.

Džaba se trudiš care....

Jbg ne znam zasto su ti ruzna. Kada sam vozio moja kola letos u servis vozio sam njihov i30 test vozilo. Motor od 1,4 za njega je slabasan ali je veoma udoban i tih. Uspeo sam da ga zaletim do 130 i veoma je bio tih. Mislim na buku koja dolazi do mene. A u tom trenutku sam ugasio i radio i klimu.

U pravu si miki ja sam lud :D

Jednostavno mi ružan. I prije rekoh, ko grđi Ford, jebi ga...
Mada mi je Acent ljepši od onoga prvog i30. Još je i u i30 zajebano smjestiti noge. Ne znam kako je u tvome, nijesam nikad vozio.

I don t care
U pravu si miki ja sam lud :D

Pa, primijetili smo lolo

I don t care
Jao mram da vam ispricam nesto. Predproslu zimu msm imao sam 18god, ustao ja napadao onako sneg taman za driftovanje. Bio sam kod babe znaci nem grtalice divota seo ja u kola osinuo grejanje krenuo da vilenim uz narodnjake i doso ja do centra sela kad ono devojcica od 16 leta znam je iz vidjena ceka bas al uzaludo stao ja reko mala upadaj danas ja castim ona sva hepi usla kad ono sok napolju -15 a unutra +25 usla ona i odmah jao sto je vruce rekao ja njoj ajde slobodno se skini ona kao jao da znas da bas hocu posmatram je kako u sedecm polazaju skida dugu jaknu a ono ima sta da se vidi vitak struk duks joj se malo digo iznad farmerica i video se beli stomacic ko da ga je bog izvaljao kukovi taman se rasirili a grudi, grudi taman nabubreli. Elem krenuli mi ja joj reko mala vezi se ona sva jadna nezna naivna ne znam kako vezi me ti. Ja stao potego ruku za pojas i presao preko njenog tela i grudi video sam da joj prija po osmehu. Vozimo se mi ono pocela mecava ono baca me sneg levo desno ona se uplasila i stegla me ja jao kud cu sad reko mala opusti se menjaj malo brzine ona ocu i vata se za menjac ja ne taj menjac bre moj menjac ona jao izvini vidi mene glupice. Vozimo se mi jos malo i ja stao u jednom sokaku mala ne mozemo dalje zavejani smo (nisam se stvarno zaglavio al za nju jesam) rezervoar pun al ja njoj joj do ujutru cemo biti zaglavljeni a nema goriva mala. Ona jaonsta cemo sada ja onako smekerski nista moracemo da topimo sneg i pravimo krem pite. Ona jao ja bas volim krem pite. I ja krenuo ka njoj ona jao ja sam nevina. Ja mala sneg se nece sam otopiti.... Sve ostalo je suvisno pricati posto smekeri se ne hvale svojim jebackim pohodima

to gtd trazio sam to :D :*
kako nadjes to tako lako?