Prijava

Izgleda da ne moze...

Ne može, ali ima sad na Steam-u vikend akcija, 5 evra M&B Warband.

мени остало у синглплејеру шес замкова да освојим и мрзи ме

Skinite Realistic Mod za Warband, kao Native verzija, samo mnogo bolje i dorađeno.

kako te nije mrzelo leba ti... osim ako ti difiklti nije 30 posto...

мислим да је и мањи, мрзи ме сад да улазим

свеједно, јебе ми се да играм игрицу пола године кад и нема никакав крај, кад освојиш све територије имаш само неке побуњенике и говна

lol, to je premalo na nekih 60 posto tek je relativno realistično.
pa zato je i moduju toliko. vanila dosadi posle nedelju dana
čače, probao sam onaj mod, knigts of na nešto p, pandora neka jebem li ga, al je mnogo teško, kolko je zajeban taj realistični?

Nije zajeban mnogo, možda malo teži od Native-a, i to samo zato što ima nekih kao legendardnih bandita sa vojskom od fazon 150-200 ljudi, možda i više. Takvih ima 10tak na celoj mapi i nailaziš na njih ponekad, ali može da se pobegne. Inače je sve isto, samo je dodato dosta opcija sa upravljanjem kraljevstvom, tipa imaš ministre, možeš da gradiš kao neke zamkove, praviš patrole, imaš neke regrutere, naručiš tipa 50 Nord seljaka oni ti ih dovedu, imaš trgovce po krčmama koji ti prodaju neke do jaja stvari, ima čak jedan sa pištoljima. Mnogo bolje od Native, a nema velike promene.
Drugi do jaja modovi su A Clash of Kings, to je kao Game of Thrones, i Anno Domini 1257, srednjovekovni, ima cela Evropa promenjena mapa, ima i Srbija i sve, mada tu ima više promena.

e skinću taj sad, živ bio. probao sam da instaliramm clash of kings 2 puta svaki put krene da učitava i krašuje.

ИМА ЛИ КО ДА ИГРА РАТНУ ДРУЖИНУ?

Ja sam uzo opet da igram prekjuče sa Nordima. Pravim lika da bude trve Nord, samo Nord oprema i oružje, samo Nordi služe u četi, svi heroji koji pristupe dobijaju Nordisku opremu i oružje.
Dvroučna sekira, nordiski mač, okrugli štit i sekire za bacanje.
Nije loše, dok se naviknem, ranije sam igrao kao Svadiski oklopnik.
Jedino sam zaboravio da stavim bradu liku kad sam ga pravio, ovako ćosav iskače iz šablona.
Kuburim sa parama, neće ovi moji nikome rat da objave, pa jurim bandite. Pomalo postaje dosadno.
Daće Odin pa će da se zarati.

Ја почео са Нордима па им заврнуо краља за паре од пореза хахахахахх, отишао у Свадију и добио посед, ратујем са Канатом, узимамо им градове али јебене су битке јер имају доста коњице

Ovi moj lepo počeli, Uzeli grad i zamak Vegirima, Zamak Svadiji. Ja posatao lord dobio selendru od kralja. I od tad samo krkaju jebem im mater. Malo, malo pa gozba.
AJDE BRE NEKI RAT, NEKA AKCIJA, PIČKE!
Swadiju najviše volim zbog viteške konjice.
A Kirgiti su cigani na konjima.

Султанат има најјачу коњицу, али опет, витез је машина за убијање

možda su cigani sli su najjača frakcija.
mameluci su op jebo im ja mater 6 mojih vija je jednog pola sata.
mister no, odeš i smaraš lordove dal imaju zadatak za tebe i eventualno će ti jedan dati zadatak da napadneš 3 karvana švadije npr i onda kreće šorka a plus dobiješ političke poene kod tog baće.
mada kralj te nešto napušava posle al jebe ti se lolo

Sledeći put ću da igram sa muslidžama, mnogo mi se sviđa njihova vojska.
Pa da, sigurno da nije prijatno kad uleti sto stepskih džipsija u tvoje redove, ali smo ih pred kraj kamapanje sa Svadijom useravali od batina. Tu sam imao i grad i zamak i dva sela i ženu i pun kurac para najbolji oklop i oružje, veliku četu pa se smorio već.

mister no, odeš i smaraš lordove dal imaju zadatak za tebe i eventualno će ti jedan dati zadatak da napadneš 3 karvana švadije npr i onda kreće šorka a plus dobiješ političke poene kod tog baće.

Hvala Kuro, baš sam bio u fazonu da zapalim neko komšisko selo čisto da vidim šta će da se desi. nikad nisam naleteo na ovo ranije

Управо сам завршио одбрану града, онај Дхирим, бранило нас 4оо против ИЉАДУ НОРДОВА