Prijava

mislim na guz, ne na debelu smradinu xexe

Vukajlijaši su oduvek bili poznati po suptilnosti.
Uglavnom, debelog sam nasla u Neuchatel-u na nufff-u, a dupe u teretani. Ovim putem se upucujem srdačne želje i pozdrave mom treneru.

Uglavnom, i dalje ne mogu da verujem da nisam pitala Đembelog jel mu se svidela South Park triologija :(

I nama srdacni pozdravi sto smo te pohvalili. Kakva je to nezahvalnost... haha

Game of Thrones: Season 5 – New Cast Members (Com…: http://youtu.be/WH2ri8RhSnw

Nema još Ariane i Grejdžoja

Skoro sigurno neće biti Stonhartove u seriji, a isto tako se plašim da postoji mogućnost da i Belonova braća budu totalno otpisani. Ako ne bude bilo ni Arijane Martel, pretpostavljam da će njen lik spojiti sa Tristanom.

Pa ako to sve otpišu, praktično mogu da eliminišu celu Gozbu za vrane. I bez Arijane i onaj Egon gubi smisao. Tj. to bi značilo da će producenti skroz da zabatale knjige i prave seriju po svom nahođenju.

Ja bih pre tipovao na to da još nije odrađen kasting za te uloge, a i ne verujem da žure, nego će da izbacuju vesti na kašičicu, daleko je sledeća sezona. Mislim da će izbaciti Mokrokosog Grejdžoja i Kventina Martela, te da će Tristan ići u Mirin kod Deneris

Nesom oduševljena Obarinim ćerama. I živo me interesuje da li će Jezana da naprave super mega giga debelim ili ne.

jel ova lela sa celtom bese? ee celte celte...dok ti obilazis autoplaceve da kupis kola da mozes da je vozikas okolo ona ima licnog trenera u teretani sa kojim trenira vezbe za guzu...ehehe naivcino stara

Šon Bin se zajebava

malo sam bacio pogled po netu, i vidim da definitivno katuju Arijanu Martel, Grejdžoj stričeve, Egona Martela i čitavu tu priču. Samim tim se nameće zaključak da je Martin debela pizda koja je pisala Gozbu, Ples i preostale knjige u progresu samo radi zgrtanja love, a da svi oni nisu bitni igrači za konačni ishod Igre.

jel tačno da 6. knjiga izlazi sledeće godine?

ништа није сигурно.

S obzirom na to da je Đembeli odustao od pisanja epizode za petu sezonu, kako bi se posvetio "završavanju šeste knjige" moglo bi se s izvesnom dozom predostrožnosti pretpostaviti da će izaći po okončanju sledeće sezone koja ga je već sustigla, budući da već snimaju Serseinu šetnju, a Bren i Hodor se ne pojavljuju jer su im ispucali priču.