Prijava

I ja u 6 i 20, patim još od 6 i 24 zbog nepravde prema liku Tajrona. Producent i jedan i drugi su pravi decxhko, zašto to rade?

Jebu te namerno znaju da spavati ne možeš poyy

Bole martina dupe on zgrće kešovinu.Zato mu i puca kurac da piše sledeću knjigu lolo
Mene recimo čudi da se rolingova još nije povampirila sa nekom novom hari poter knjigom+filmom doduše verovatno još nije spičkala ni polovinu keša.

jeste, objavila je već par komada

шта је објавила?

било би до јаја да сниме серију о дешавањима пре игре престола, оно како су дошли таргеријени и слична срања

ništa nije objavila, to sam ironično napisao - šta će ona da objavi kad ni ovo nije sama napisala

ко јој је написао?

otkud ja znam, znam samo da treću i kasnije knjige nije pisala osoba koja je napisala prve dve

јебига мали сам био, не сећам се

hhahahahahahahaa krajnji neprofesionalizam

može link za skidanje poslednje 3 epizode?

napušiš mi se kite pametnice

Meni Pajo Dačak dao sinoć te ću sada da gledam.

Hah. Evo lepi poslednja pa pomoću linka ovoga nađi šta treba ti.
https://eztv.ch/ep/130491/game-of-thrones-s05e06-internal-hdtv-x264-batv/

Evo i ja pogledah ovih 6 epizoda pete sezone... Čuo sam da je bilo neke kuknjave, kao promijenili su dosta u odnosu na knjigu. Jesu i neka su. Ustvari, suštinski nije promjenjeno mnogo, nego samo prilagođeno da radnja i likovi ne bi otišli preširoko kao što je slučaj s knjigom. Meni lično - ovaj dio serijala kida u odnosu na isti dio radnje opisan u knjizi. Takođe, neke scene iz serije su mi baš upečatljive, a u knjizi ih uopšte nema. Mislim na fajt Sivog Crva i Beristana Selmija protiv sinova harpije (istina - smorio sam se što Baristan nije preživio, a kolko se sjećam u knjizi ostaje živ do kraja), do jaja je i scena kad Deneris pohapsi onih 9 gospodara, pa zmajevi sjebu dvojicu, zatim putešestvije Džejmija i Brona, ali i Mormonta i Tiriona... Takođe, dosta je zanimljivije ovo sa udadbom Sanse za Remzija nego ono sa lažnom Arjom...Da, i ona scena sa licima u kući crnog i bijelog, do jaja sve. Ne mogu ni da se sjetim svega jer sam 6 epizoda pogledao skoro odjednom, jedva čekam da vidim scenu u areni kad Drogon dođe i napravi pičvajz, i ono kad puštaju divljane kroz zid. Sad se sjetih, bezze je u seriji što je Mens Rajder skončao, mada ne mora da znači, možda je mađija kao i u knjizi. Uglavnom serija razbiva.

Konačno neko pametan