Prijava

какав антиталенат ова кучка

uništili su ove peščane zmije do maksimuma, potpuno drugačije sam ih zamišljao, sad na seriju mogu gledati kao na neki jeftini sitcom

totalni antitalenat podseca me na one ,,teeebra,imas neko granje,, ribe

Kolko su retardirane jebote. Pogotovo ova u sredini sa šatro nadrkanom facom koja izgleda tragikomično.
http://photos.vanityfair.com/2015/03/02/54f4b495ebd1a8c76489fafc_sand-snakes.png

Scene sa ovim likušama izgledaju kao nemontirani materijal za nasumičnu epizodu serije Xena: Warrior Princess, ili slične niskobudžetne tvorevine. Viđao sam u Žikinoj Šarenici kad gostuju neki penzioneri u viteškim oklopima da kroz petominutni skech bolje odrade borbu od ovoga.

ali ovaj Cilonov post jebe najjače na celoj temi: http://vukajlija.com/forum/teme/18165-pesma-leda-i-vatre-dz-r-r-martin-opaki-spojleri?strana=184#post_3206786 (odmah ispod Rasnijevog)

ostalo neću ni da čitam, procenio sam da je serija gowno i čekam da Martin umre pa da pročitam ceo komplet knjiga ko čovek

Ako ne umres pre

S K E C H
K
E
C
H

Sve je moguće, ali win-win situacija: ako umrem pre barem nisam gledao ova gowna :)

Mada bi rado napravio intervju sa Deneris. Nekako me asocira na princezu Leiu.

Nemam ti pojma nit sam citao nit gledao niti planiram

http://i.imgur.com/8j14Lil.png
NADRKANO HODANJE GAZIM LIMENKE RED BULA

SAMO BAHATO, SAMO NADRKANO!

Još dok sam gledao drugu sezonu GoT-a, drugar koji je pročitao knjige mi je lepo rekao da batalim sranje i da pročitam knjige. Ja ga poslušah, i eto, doživeo sam da producenti prejebu sve ovo. Tuga neverovatna šta su napravili od ove sezone, odgledao sam malo na preskok i samo sam odmahivao glavom kako to nije tako. Ove Peščane Zmije u seriji su sramota za lore Westerosa, a to je tek početak promašaja producenata a takođe i debelog jer je dozvolio ovakvo blaćenje svog rada (kome još jednom jebem mater, hvala na pažnji).

Realno jedino je prva sezona valjala već u drugoj su počeli da jedu govna

Samo prva sezona prati knjigu tačno, već od druge kreću neke stvari levo-desno-bre a od treće su izmislili boga oca čega u knjizi nema. Kolju i kad ne moraju, primer je Crvena svadba.

Koji Nubovi jebeni. Milijarde zgrće na jebenu seriju boli ga kurčina da prati knjigu.

Sve sam napisao već ovde: http://vukajlija.com/forum/teme/18165-pesma-leda-i-vatre-dz-r-r-martin-opaki-spojleri?strana=177#post_3115963

Knjigu čine toliko dobrom dijalozi između likova, samo Tirion vadi prosek ove grupe diletanata, a ni on do kraja, nikada neću da im oprostim što nisu ubacili "Ipak ne sereš zlato" kad ubije Tivina.

Ne znam kako ću sada da zaspim bez rečenice ove. A ustao sam u 5!