Prijava

Točak je dobar, samo što je pun žena koje poprvaljaju haljine. Koliko je Džordan pisao o odeći, toliko Martin priča o hrani :P Pa dobro Sanders koji završava Točak je uradio dobar postao sa Gathering Storm i Towers of Midnight koje sam obe pročitao na netu. Sa druge strane Martin je realista, magija je skupa i može da te ujede za dupe i skoro je i nema, tako da je po mom mišljenju PLIV mnogo bolje napisan od Točka koji je veštački razvučen na 15 delova.

Мени су ок оба, мада ПЛИВ више, само што Мартин није ажуран, и стварно много дави чекање. Ал мислим да сам хтео да скренем кад је рекао да је паралелно писао оба дела, па кад је објавио Гозбу, рекао је да мора да среди Плес, и сређивао га је дуго, да би онда закључио како му се не свиђа и почео од нуле...

Pa umesto gozbe on je trebao da napiše Ples sa zmajevima ali je knjiga ispala mnogo velika pa je rekao da će da ih podele na pola i da u gozbi stavi likove na jugu Westerosa dok će za Ples da ostavi sever i preko mora. Onda se predomislio i počeo ples ispočetka. I pet godina piše reprizu nečega što je već jednom napisao.

Tetka, gde se seti Tireka, matere ti? :D Kad smo već kod njega, šta će biti s njegovom mogućom udovicom pelenašicom??? :)

Ima na HBO you tube kanalu making off 11 minuta za seriju. Većina glumaca je zadovoljavajuća.

Ma cool je,samo nisam pročitao celu Gozbu...Ni ja nimalo ne gotivim Catelyn,nervira me,šta je sve radila i govorila Džonu,uporedjivala ga sa onim govnarom Teonom...A od likova mi je najbolji Regar,zbog Lijene,svega toga,prililno podeseća na Erlika iz Melnibonea (ako ste to čitali).Odmah posle mi je Daenerys,mislim da je najlepša žena u celom serijalu,a i po pravu joj presto pripada.Jaime i Tyrion su isto cool,Džejmi zbog njegovog stava :bolimekitazasve: a Tirion zbog sarkazma,ironije,mudrosti...Sansa me je nervirala u prvom delu,sada kada ju je Litlefinger počeo učiti Igri Prestola,mnogo je bolja...Neke likove kao što su Shai i Tyin sam ranije gotivio ali se ispostavilo da su govna...A najbolja kuća su Targaryeni,ili geniji ili ludaci...A spoilera ima gomilu.

Serija piči na HBO u aprilu. Braća Lanisteri su najjači likovi,ali mi je i Sersei simpatična. Šta mislite,odakle mi nick,hehehe.

Sersei.Pa baš ne bi rekao...,,Karala se sa Ozvelom,Lanselom,a možda i Mesečevim dečakom''...A nju će skršiti Deneris...xD Da,Džejmi i Tirion su jaki likovi,kao i Kevan...Tivin je zao do koske,ali ga poštujem...

Tivin je svoje odmrmorio.Možda se karala i sa Mesečevim dečakom,ali ko zna,hehehe.Kevan će im se najebati keve,ne zove se džabe tako.On sada preuzima Lanistere.

Pa dobro, voli žena da se zvekeće, a izvalila da tako može po koju situaciju da iskontroliše. Ja je nešto gotivim baš zbog toga što je fuxa.

Ma znam,Sersei je zanimljiv lik i jeste joj teško,ali je kurva nad kurvama. Ma Mirslea i Tomen su isto O.K.,ali su samo deca,Mirsela se zajebava u Dorni,a Tomen lupa pečate.Naravno da će Kevan preuzeti Lanistere,ali ne i Gvozdeni presto.Denerismora skršiti Sersei...Arja je isto u Bravoosu sa Ljudima bez Lica,možda ona sretne Deneris ako bude osvajala Slobodne gradove.A takođe,u delu posle Plesa,Martin pravi neki razmak od deset godina,te očekujem da će zmaejvi tada narasti,i da će Rikon imati neku veću ulogu... A Džon ej ,,Pesma Leda i vatre''.xD Lijenin i Regarov. Bren možda sretne tu trooku vranu.E sad za Azor Ahai,to bi trebala biti Deneris. Sad mogla bi se smuvati sa Džonom ali je previše klišeirano. A i Deneris ne može da pravi decu,kad joj je Maz Dur zajebala. A neko od Starkovih će morati sresti Zombi Kučku Ket. Arja možda,ali nisam siguran...Mislim da bi ona jedina bila u fazonu ,,Gde si kevo,šta ima,malo ti se sjebala šminka. Sansa će isto imati neku bitnu ulogu. Tirion je isto negde na Istoku,tako da možda i on sretne Deneris,a moguće da je jahač zmaja. A ima neka teorija da je Regarov sin Egon još živ i da se krije u Dorni. I da Marteli će odmah potrčati Deneris čim je vide, kako bi se osvetili za Alijaninu smrt... Tireli možda. Severnjaci su dovoljno sjebani,,možda i oni, mada nisu ništa manje uzurpatori od Lanistera, iako njima Vesteros pripada,jel su potomci Prvih Ljudi. Brijena na kraju mora završiti u Gnezdu,to najlogičnije deluje... E ovo su baš opaki spoileri...

Ma sumnjam da je Džon Pesma leda i vatre,nekako mi očigledno za nepredvidivog Martina...Tirion će sresti Deneris,to je sigurno.

Ne znam da li si čitao nova poglavlja,Ilyrio je poslao Tyriona da nađe Daenerys.Tyrion,Vicatrion or Quentin.xD

A daaaaj, pa oni su valjda isti kao ljudi, samo eto, frigidni i jaki ko zemlja

Ih, to ti je šoubiznis, bre. :)