Prijava

Vidis ti na sta lici akvarijum sad. Treba da mi i tamo kazu da sam NOOB XD

ma jok...ekstra izgleda

Jedan bikolor mi stalno terorise drugog, ovaj ugnjetavani samo bleji u coku po ceo dan, izadje samo da jede. Ima li nekog resenja ili da bacim ovog sto ga terorise u wc solju?

ko mu jebe mater kad je picka
najjaci opstaju nikad se ne predaju

pusti pricu uzmi ciglu ubi picku

@pape pa samo ih odvoj

Pa samo jedan akvarijum imam.

pa ovog sto maltatretira stavi u chashu ili teglu

daj ga meni na 2 dana ima sam da cisti akvarijum

Uzmi teglu i probuši poklopac. Sipaj vode iz akvarijuma u teglu i stavi agresivnog u teglu stavi poklopac i vrati ga u akvarijum.

malo ce teze biti hraniti ga al OK reshenje

Pošto vidim da se razumete, imam ozbiljno pitanje: u par navrata pokušao sam da formiram akvarijum, onako, zbog dečice. Imam neki od tridesetak litara, pa sam kenuo od najjednostavnije varijante sa japankama, bez grejača. Svaki pokušaj se neslavmo završavao ali poslednji je bio najgori. Od tri komada prva je uginula posle 4-5 dana. Onda sam kupio i filter, kupio još jednu ribicu, hranio ih svaki drugi dan (da se ne prejedaju, tako mi rekli ovi u prodavnici), da bi mi sve tri uginule u roku od narednih 4 dana. Jedna je čak potpuno nestala iz akvarijuma iako nije prepun vode pa ne shvatam da li je mogla da iskoči i završi iza vitrine na kojoj ovaj stoji. Inače, akvarijum je minimalistički ukrašen nekim veštačkim biljkama, kamenčićima i školjkicama koje sam doneo sa mora (možda je problem u njima). Gde grešim i šta bi trebalo da promenim ili dodam?

Uzmi teglu od hladnog krompira. Naspi vode.
Ubaci agresivca na jedan dan.
Vrati ga posle u akvarijum. Postaće introvertni paranoik, pa će ga onaj drugi maltretirati i onda ponovi par puta postupak

Zašto ignorišete pitanje akvarističkog nuba tj. mene? Pa nisu se svi naučeni rodili. Stvarno mi treba pomoć.

Jesi pocrkale na random ili su pre smrti plivale samo visoko?

Plivale su bočno, poneka glavom na dole, mada mislim da je to već bio nagoveštaj izvrtanja na leđa. Nisam primetio neko posebno pravilo u ponašanju u tom smislu da su išle ka površini. Šta bi to trebalo nešto da znači ako su bile visoko?

Znači da ti je voda u kurcu.