Prijava

Мислим да је реч о новонасталом багу јер ми је већ неколико дана претраживање дефиниција постало права патња. Наиме, када кликнем на таб ,,дефиниције" и у претраживач с десне стране укуцам име неке дефиниције или део ње, сајт прикаже грешку, онај бели екран ,,јеби га, нешто се сјебало".

То се дешава само ако користим ,,доњи" претраживач дефинција, у табу ,,дефиниције", с десне стране. Она претрага дефиниција по насловима (на врху странице) ради беспрекорно, али ту се могу претраживати дефиниције само по насловима, не по фразама.

ЈАко је иритантно јер ја дефиниције не памтим по наслову већ по појмовима и реченичким конструкцијама и тако сам их и тражио, до недавно, без икаквих проблема.

Већ неко време је то немогуће, што ме наводи на самоубиство.

Гугл хром користим.

Ako ukucaš više reči, neće. Ako ukucaš samo jednu, onda oće.

Па, ако свима ради а само мени не ради, онда је нешто до мене. ОД сад ћу деф. тражити преко гугла.

Извин'те.

Meni se isto desava.

Radi ti li ikada ili nikada?

Meni ne radi, takođe.
Pojedinačne riječi mogu, ali za izraze često izbacuje "jebi ga".

(Fajerfoks)

Isto kao kod Lullaby.Onda to skratim na kljucnu rec iz pojma,pa veslam dok nadjem (ili ne nadjem) pojam.

Radi ti li ikada ili nikada?

Од 5 тражених, нађе једну или две. Увек тако у задњих неколико дана.

Због нас који много више читамо дефиниције него што их пишемо, треба то поправити.

Ja samo moram da saopštim da sam posle ko zna koliko vremena ja zapravo počeo da koristim ovu široku pretragu tj ovu široku traku za pretragu, te samim tim, saopštavam cijeloj vukajliji da sam ja idiot

Значи да је све у реду, никоме не ради.

Хаххахаххаха, Уроше!

Nisam pridavao značaja jer piše da je Vukajlijin ćale obavešten. Elem, kada u pretraživač ukucam neku reč, izbacuje mi sve tekstove gde se u naslovu ili u telu nalazi zadati pojam. Problem nastaje kada tražim nešto čega nema. Ranije su bile ponuđene tri opcije: dodaj svoju, potrazi među drugim (mislim da ni ovo nije funkcionisalo) i pretraži Internet. Sada se pojavi pominjana poruka.

Ja nemam problema sa pretragom tog tipa. Kad ukucam reč, on izbaci ponuđeno i sasvim kulturno otvori nešto od toga.

Međutim, kad već otvoriste ovu temu, čisto da pitam (ako ima ko da odgovori) zašto više nema pretrage koja pronalazi zadatu reč u raznim naslovima? Na primer, želim da pronađem definiciju koja u naslovu ima reč "roditelj", međutim, kada ukucam "rodtielj", on mi izbaci ponuđene samo definicije čiji naslov POČINJE sa tom rečju, ne i one u kojima se ta reč nalazi negde u sredini naslova. Tako da, ako ne znam kako definicija počinje, ne mogu je pronaći. To je, koliko se sećam, pre bilo omogućeno.

Isti problem imam i ja.

Međutim, kad već otvoriste ovu temu, čisto da pitam (ako ima ko da odgovori) zašto više nema pretrage koja pronalazi zadatu reč u raznim naslovima?

Има. То јест, било је али ево некоме ради а некоме не. То је претрага када кликнеш на таб дефиниције, па оно поље за унос текста с десне стране. То је некада претраживало све речи у једној дефиницији, сад слабије ради, али се надамо да ће Каизен ускоро поправити.

Tako da, ako ne znam kako definicija počinje, ne mogu je pronaći. To je, koliko se sećam, pre bilo omogućeno.

И мени се чини да је претраживач у старој верзији Вукајлије био много ефикаснији.

Ja već dva meseca, ili koliko već ima ova nova verzija Vukajlije, nisam izvalila da se i tu pretražuju definicije...

...
...
...