Dusane ti stvarno mislis da me toliko briga sto necu praviti glupe postere?!....OmG relax... samo kazem, nekima je laksi poster..znam da nisam sam u ovom zahtevu posto su i ranije drugi smarali po pitanju ovoga...
Majore ovo je sajt pre svega za definicije pa tek onda za postere a znaš verovatno i zašto je ovo uvedeno jer su takvi koji ne mogu da smisle prosto proširenu rečenicu spemovali ceo sajt
Dzankee
1.Копирај ово на 10 страница
2.Зажмури
3.притисни алт+Ф4
На слици ће се приказати име твоје симпатије
dusan1001
http://bighugelabs.com/motivator.php evo sajta za tebe postavljaj ih do mile volje
Johnny Kurajber
njanjanjanjanjanja
L@ki
реално да се ја питам , граница за чет , постере , коментаре и форум би била 500 поена ...
Major95
Dusane ti stvarno mislis da me toliko briga sto necu praviti glupe postere?!....OmG relax... samo kazem, nekima je laksi poster..znam da nisam sam u ovom zahtevu posto su i ranije drugi smarali po pitanju ovoga...
nepostojeci
реално да се ја питам , граница за чет , постере , коментаре и форум би била 500 поена ...
+1
L@ki
јеботе вајт ми чита мисли ..... :))))
Dzankee
Ваистину
Ognjetina
interesantno je na ovom portalu čim se neko javi sa nekim drugačijim mišljenjem naguze ga svi u roku od "malopre"
A povećat povećat granicu na 500 nego šta!
Francky Delevra
Da se ja pitam, izuvali bi se na ulazu.
dusan1001
Majore ovo je sajt pre svega za definicije pa tek onda za postere a znaš verovatno i zašto je ovo uvedeno jer su takvi koji ne mogu da smisle prosto proširenu rečenicu spemovali ceo sajt
wojtek
Ништа од предлога.
Black Hole
MRŠTE!