Prijava

Onako loma samo inače će mi se na glavu popeti sigurno

haha, po guzici, nema vajde od toga. samo šamarčići vaspitni.

Ајде да отворимо тему "Да ли тучете своју жену и зашто не?"

pa bila je već takva tema. samo bez "ne".

Суштина је у том "не".

Tako je, Vojvodo.

Nadam se da neće biti degenčine, pa neću morati. A ako budu, onda jebiga.

Bolje da ga opičim dvatriput po gujci s vremena na vreme, nego da gurne dva eksera u utičnicu pa da mu dajem saharanu. Deci je nekad stvarno nemoguće dokazati lepim rečima, ko je imao jedno ili dosta mlađeg brata ili sestru zna o čemu pričam.

Kraj kuće postavim ovakav arsenal da zna šta ga čeka, samo pokažem prstom kad bude pravio belaja. E, ako bude dovoljno pametan, neće biti potrebe za batinama lolo
http://www.hajdarevicplet.ba/sitebuilder/images/TEK%20UBRANA%20SIBA%203.jpg

Moju kevu je moja baba lešila. Ali ne vaspitno, već se bukvalno iživljavala. Gajtani od pegle, mokri peškiri i to.
Keva dobije mene, pa me je tukla kad sam joj uvredio firmu u kojoj je radila. Bez zajebancije. Pa me je jednom prebila bez ikakvog razloga, i tu sam pokušao da joj vratim. Nisam uspeo, jer sam imao jebenih šest godina.
Pa me je tukla u petom razredu, jer sam imao četiri iz vladanja, zbog priče na času. Imao sam modricu dve nedelje. Pa me je tukla jer sam vređao drugove. Opet me olešila.
Pokušala je isto pre pola godine. Vratio sam joj. Nisam ništa zaboravio. Niti su me nečemu naučile batine. Svake godine sam imao četiri iz vladanja.
A ćale me je par puta tukao. Jednom kad sam vratio kevi, jednom kad sam iz afekta opsovao sestri mater, i jednom kad sam mu rekao da se nosi u pičku materinu, sa pet godina. Pa je jednom pokušao da me šutne jer sam nešto zasrao, zaboravio sam šta. I razvalio rupu u vratima veličine mog raširenog dlana.
Uglavnom, sada smo maltene stranci, a ja nisam ničemu naučen. Nadam se da neću biti takav roditelj.

Ma i ako već biješ decu, lemaj do puberteta. Do tad šta si uradio uradio si što se tiče vaspitavanja. Sve posle toga je go kurac da prostite.

JAŠTA MOTIKOM DA IH BIJEM

Sve nogom u glavu i oklagijom po genitalijama

ne skrnavi oruđe za rad. to treba cokulom po ćili spucati, pa onda samljeti kombajnom

cokula je slabašna, šta ako je gloova bosanska

ralom u volove bezobraznici....razapeli komšijinu mačku na ogradu, pa došo neki iz ldpa zoolog kaže, i njega razapeli, došla policija, ispendrečila ovog iz eldepea, i kažu gospodine smirite vašu decu, a ja ko Cloba na Brankovom, peglo dok se nisu podavili

Уништаваћу их батинама.

gaziću ih ko nezrelo grožđe

oh, koliko psihopata na ovoj temi. konačno se osećam kao da sam međ svojim ljudima