Prijava

žalosno je kad neko misli da je lep, a drugi mu to potvrđuju. za koj kurac služi ogledalo

pa da biješ decu. BOOOŽE MARO

Мораћу можда мало. (: А касније, ако не будем био задовољан како се примило васпитање, мораћу мало више. (:

razbiješ im dva od glavu posle su nesrećni do puberteta

Ако мисли, значи да није глуп... а ако није глуп, погледао би се у огледало одавно.

Deca su super a onda ti dodje da ih zgrabis za noge i zveknes od zid! Jasta nego tuci!

Pa možda ću i ja nekad decu da zbrzrrzbrarz.

Нећеш упропастити чељаде ако га тучеш. Али ако га много волиш, онда ћеш да видиш у каквог ће кретена да израсте.. Моји да су ме мало више тукли, не бих се бунио

ako budu licili na mene i ponasali se kao j, necu. Ako budu na oca licili i ponasali se kao on, BICU IH K'O VOLOVE!

DoroBre, evo ja ću da nam napravim decu, a ti im radi šta hoćeš. He he

Aj sad bez zajebancije. Imam vise nego dovoljno iskustva sa decom. Troje... Najstariju nisam nikada ni popreko pogledao, srednji dobija redovne porcije, a najmladji je jos mali za batine mada kako zajebava ne ginu mu.

Ili ja njih ili djeca mene, mora se zna reda...

pitanje je da li cu ikada imati djecu.. sada sam u fazonu da definitivno necu, jer sam previse paranoican po pitanju njihovog odrastanja u ovakvom vijeku.. drzao bih ga zatvorenog do 18 godine, hranio bojankama i slikovnicama.. bajkama i epskom fantastikom, mozda neki instrument ili sport.. ali ne na silu.. a kompu ne bih dao da prismrdi do punoljetstva.. mada je to mozda mac sa 2 ostrice... ne znam sjeban sam po tom pitanju..
nego skrenuh s teme - tukao bih dijete, smatram da je to dobro za djecu.. jer sa djetetom jednostavno nema razumnog razgovora, a i strah koji prilikom toga izazoves u njemu se kasnije sublimira u pozitivne crte licnosti.. makar prema psihoanalizi.. ko joj i koliko vjeruje, ja ne puno ali svejedno. Naravno, uz fizicki kontakt kao posljedicu losih stvari mora doci i pohvala povodom dobrih stvari.. sve to mora da se izbalansira - inace se u djetetu stvori preduslov za anksioznost, depresiju, kompleks nize vrijednosti itd.. ne znam jebote, evo se sad preznojih.. necu imati djecu pa da me jebes.. a to je jedini nacin... koristicu kondome. Phaha... Ima momenata kada i dobijem neku zelju, kad sanjarim o buducnosti, i zamisljam svog sina ili kcer, voljenu osobu... ali onda shvatim da sam ja previse sjeban i da nikada u zivotu prije svega necu biti zadovoljan sobom - kako takav da se posvetim u potpunosti drugom, posve nezasticenom bicu za cije sam postojanje ja 'krivac'.. eto tako.

Ma bre ljudi sve to ide prirodno, ne filozofirajte nego pravite decu...:)

A bijes, bijes nego dta, ja bijem od druge do pete godnine, i posle vise jok...

Pa koga da tučem ako neću svoju decu?