Prijava

AndjelkoNS
Zato što liči na tebe?

ehh draga draga da je sreće...

Ovo je Putinka posle 5 vinjaka hahahahah

Ova crvenka gore izgleda kao moja uskoro-bivša devojka.

Inače, poslednja sa strane 227 je tako tipična ''srpkinja'': lepuškasta a opet pomalo srpsko konjasta faca, kosa vezana u neobavezni rep koja i doprinosi konjastoći, visina od oko 175+- tako svojstvena kršnim srpkinjama, mršava građa, i jagoda na šlagu: gomila slika iz provoda, uvek je okružena nekim prijateljima koji su uvek sređeni i doterani ali suviše šmokljasti pa je neće jebati. Studira. I ima pekinezera Mikija. Nosi crvene plitke starke na uske farmerke.

PS. to je samo moja prva impresija o tom izgledu i ''tipu'' devojaka; znam da smrdi na tešku generalizaciju, ali takav tip devojaka nikada nisam voleo niti one mene jbg.

Nisi pogodio ništa. Ona je Turkinja. A tu si najbliži bio, lol.

E šteta. Al dobro, lepota je subjektivna. Daleko od toga da je ružna, veoma je lepa, samo je to neki ''tipičan'' tip devojke, od onih kakve se viđaju po Bir festovima i sličnim okupljanjima na tuce. Sve su mi iste. Valjda sam od onih što vole nesavršene sa neobičnim detaljima.

andjelko spasi ovu stranu pls

Link jebeni, sad stize prava slika

img=MS83LzUvNy8xLTEwMDUwNTUwLTE3NTczMjYuanBn&ctype=1&v=4&q=71&xs=640&ys=0&sig=34d0190678ee0e6646fc44f8c40fb407c40562ec

E stvarno sori znam da sam ispemovao, uglavnom kucajte Deepika Padukone, stvarno sry

ај се не ложите да вам је она емо риба са прошле стране идеал љепоте, фазон укуцаш у гугл емо теен и изађе ти милијон таквих риба https://www.google.rs/search?q=emo+teen&espv=2&biw=1280&bih=923&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIl82-rfjCxwIVQVUaCh1ANQo1