Prijava

Pa razumem ja to, ali onda ne treba da kritikujes, to ti je isto ko kad bi reko "Ja sam jaci od tebe, al necu da obaramo ruke". Jedina dobra kritika bi bila: "Ha, nije to nista, gledaj ovo!"

Pa čovek pet puta tražio komentar. Ja iskazao svoje mišljenje i to je to. Boleo bi me kurac da komentarišem da nije tražio komentar, da se razumemo. I nisam rekao da je loša, nego da nije fazon ribe koji bih primarno izabrao da jebem. Velika je razlika.

Или лагиш.

Sta lazem brt?

Па имао сам предпоставку да си ти снимао, додуше сад кад погледам ниси то нигде изјавио. гг

Da zamislimo hipoteticku situaciju da sam ja snimao: ja sam to ovde okacio juce oko 4-5 tako nesto, ti si to dobio fejsbukom juce. I sad to jeste nategnuto da se tako rasiri da stigne do tebe ako pretpostavis da se to desilo juce i da sam se ja prvo ovde pohvalio. To se npr moglo desti i u subotu ili nedelju i ja poslao ko zna kojim ortacima pa oni ko zna kome itd a ja juce kad sam video postove na ovoj temi pomislio hm mogao bih da okacim nesto jer sam jos uvek na poslu pa mi je klip tu. Sta mislis?

Мислим да је претпоставка зајебана ствар. Уосталом, то је била само једна од опција, нисам те осудио баки.

https://i.ytimg.com/vi/QTWG_DvVWSw/hqdefault.jpg posle 7 piva ti svaka bude lepa.Ali nije sve sto je lepo i dobro XD

Zašto si Nikola kilograma 80 atomski?

Zajebite te vaše kurvetine, mene je startovala curica 2000. godište, bombon, 'nate ona brazilska dupeta? E takva. Kaže imam kul tetovaže, volela bi da ih pogleda sve.

Idi bre u kurac to euro5 motor ima

u krvi poroci, noći me ubile, mene su vječito pogrešne ljubile

Ma bezi ne mogu ja

Idi bre u kurac to euro5 motor ima

хахахахахах

17 godina jbt, to ima kilometraže koliko hoćeš. Plus što se onakvo dupe ne propušta pa da je ne znam ni ja šta.

Ma sve je meni to jasno moze i da mi se digne ovako kad prodje a da ne znam koje je godiste al kad znam ne mogu pa to ti je

eh te klinkice, kako se tek jebu ko stuke kad odu da studiraju na strani pa postanu brucoskinje i sa lanca skinute dodju i pocnu picke da dijele u gradu gdje studiraju

Zasto si onda zurio da zavrsis studije za 3 ipo godine?

па можда су њега јебали и није мого више да издржи