Prijava

Ђиласе јел си ово ти??

Jedu govna svi. Al' dok god ne idem u školu, meni je kul.

Jebo ih štrajk. Svake godine poslije zimskog raspusta ista priča. Da bar rade svoj posao kako treba...

sve je to lepo ali moja skola nema sindikat i ja idem u skolu posto niko ne strajkuje i tako, ne bi da se opterecujem time ali mislim da bi bilo bolje da traze neko manje povecanje...sto je mnogo mnogo je

Jedu govna svi. Al' dok god ne idem u školu, meni je kul.

A s obzirom kolika suma je u pitanju nema sile da ministartstvo odvoji te pare tako da ne idemo duže vreme u školu, nadam se...

iskreno da vam kažem, jebe mi se za taj štrajk. nije ista pozicija, slažem se, ali meni je keva ostala bez posla, iako je magistrirala na mašinskom. i sad kurac. država je raspad, i koliko god da sam se nadao u bolje sutra, i da treba da se ostane ovde, sad mislim da ovde nema normalnog života. čak štaviše, ja ne poznajem čoveka koji dobro (dobro u smislu da živi kako 'oće) živi u srbiji, a da se nije bavio nekim prljavim poslom.
kakogod, prosvetari su po mom mišljenju bezobzirni, koliko god da im je stresan posao, jer je sramota da imaju platu 50+ soma, a da petina ljudi u srbiji jedva sklapa kraj sa krajem, živeći sa 15-20 hiljada mesečno.

Само да напоменем, и возачи у ГСПу имају 40-50 сома плату,а све што раде је да возе и,евентуално,наплаћују карте.

И добијају повремено штанглу у главу лололо.

Само да напоменем, и возачи у ГСПу имају 40-50 сома плату,а све што раде је да возе и,евентуално,наплаћују карте.

Ђуброси имају око 30, нешто више.

ali kad bi bar sve stalo da prosvetari prouzrokuju lančanu reakciju, samo da im se pridruže rudari iz Kolubare :D i eto ti opet 5.10.2000. Ja se samo pitam gde je sad otpor?? Nema ih pokazalo se da su oni prošli bili u pravu kad su govorili da su strani plaćenici domaći izdajnici

Jebo ih štrajk da me jebe!
Ja završio za prof. razredne nastave, bez posla u struci već 2 godine, radio bih i za 300 evreja, a oni traže 600! Ej, bre! Odakle? Onda i rudarima i zdravstvu i fabričkim radnicima povećanje plate! Ali odakle? Samo tupe kitu jer navikli da ne rade ništo drugo, malo im je ekskurzija i izleta i posla od 4h ''aktivnog rada'' dnevno i to 5 dana nedeljno! Oće da idu na more u Egipat, na zimovanje na Kopu, oće besna kola i brendiranu odeću! Ej bre, nisi ti direktor firme, ti si - nastavnik, učitelj, profa!

PROTIV sta cu ja da naucim, treba srednju da upisem a svet ostaje mladjima a oni se sprdaju

Prosvetari su složni, zato i mogu da štrajkuju, što ipak ne podržavam. Ej, bre, 25% povećanja, da li znaju koliko je to ukupno para? Ajde neka neko u privatnoj firmi uopšte i pomene štrajk, pa, iz momenta bi završio na ulici. A takođe ima inženjera koji rade za 20-25 hiljada, tako da bi prosvetarima bilo puno to povećanje što traže, ne bi znali gde da potroše.

Oće da idu na more u Egipat, na zimovanje na Kopu, oće besna kola i brendiranu odeću!

neka zajebu ovo

И добијају повремено штанглу у главу лололо.

То је мала цена за толику плату.

Za ako to prerate u nešto veće....al' ne dirigovano sa strane...

Др Јанковић
Само да напоменем, и возачи у ГСПу имају 40-50 сома плату

Doco, kod mene u Jagodini ne prelaze 250 evreja (mesečno!)
Ljudi, vi niste ni svesni kako je zajebano za posao u central.srbiji

Мислим да је штрајк неизвршавањем дужности го курац. И на крају ће ђаци опет да испаштају, уколико просветари не одлуче да покупе предратне залихе петокалибарске муниције и не изврше државни удар. Моја мајка је лекар, има специјализацију и субспецијализациу, начелник је целе службе и опет има нешто испод 60 хиљада месечно. Замислите да доктори једноставно не дођу на посао? Шта да радиш ако дођеш у недајбоже ситуацију? Думреш?

Dal da preimenujete temu u sta radi vasa mama?

Što ovi moji ne štrajkuju, odmah bih se pridružila.
P.S Moja mama je u penziji.