Prijava

Сањао сам да Аурора072 хоће да ми одабере дефиницију јер, цитирам: ''Не може неко ко је био пети на републичком из латинског да нема ниједну одабрану'', а ја се нешто нећкам, питај Бога

Sanjao da sam kao neki detektiv i onda me zarobe Meksikanci i posle im krenem da bježim po nekim kanalizacijama i zgradama sa kolegom kome su slomili jednu nogu i izvadili sve zube. Au kakav san, realno bih mogao film snimiti. Neću ništa opširnije da pišem. Imao bi na IMDB-u ocjenu 8.2 matere mi! Ima li ko broj od Kusturice?

Meni noćas nije bio zanimljiv san, il šta već, no traumatičan. Probudih se, nisam mogla pomjeriti ni ruke ni noge, ni zovnuti bilo koga, jebeno paralizovana, a ubjeđena da neko stoji iznad mene. Srce mi otkazalo.

Не знам да л сам писала већ али сам открила да оно што сањам не чини ме посебном, немам никкаве моћи. Јесте срање, ал има наде за мене...ах
Елем, ствар је о ПАРАЛИЗИ СНА. Шта мислите о томе? Је л вам се некад десило? Шта сте сањали? Како сте преживели?

Ona nastaje kada se mozak „probudi“ u toku REM faze a telo ostane paralizovano. Osoba je svesna svega, ali ne može da se pomera. Paraliza može da traje nekoliko sekundi do nekoliko minuta.
Može biti propraćena zastrašujućim halucinacijama (hipnopompim ili hipnagognim) i osećajem opasnosti. Hersen Turner: „Paraliza sna je posebno zastrašujuća za pojedinca zbog živosti halucinacija“. Halucinantni element paralize sna ga čini jos verovatnije da će neko da tumači iskustvo kao san, jer je potpuno nestvaran, kao što su objekti koji mogu da se pojave u sobi.Neki naučnici su predložili ovo stanje, kao objašnjenje za susrete sa vanzemaljcima i duhovima.
Studija Suzan Blekmur i Markus Koksa (Blekmur-Koks studija) Univerziteta Zapadne Engleske podržava predlog da se izveštaji u vezi otmice vanzemanjaca povežu sa paralizom sna.

ЕДИТ: Ха, селенијум о томе писало

Sanajo sam kako sam pošao kod rođaka u Ameriku, a tamo ljeto, sunčano, topao vazduh, narod na ulicama druži se, igra lopte, diluju krek, mene se sviđelo.

A prije nekolko sam sanjao jednu odavde s Vukajlije kako se kupa, imaše muškobanjasto tijelo, male sise al zato mašala kilažu.

Nikad nisam sanjao ništa u vezi vukajlije ali sinoć jesam. Ulazim na sajt a on beo i skroz glup i nepraktičan. Podseća me na one nasmejse.com, humorvicevigomna.yu itd i imalo je, osim + - i patrika još dve stvari al' neam pojma šta je ono bilo.
Odoh kao na defke, a ono na pola ekrana izlazi defka(najnovija) a sa desne strane odabrana. I nigde nema lista.
Odem na postere kad tamo još veći pojzen. Svaka slika je bila uokvirena nekim tribalima.
I sećam se da je tamo gde piše koliko imaš komentara bili su neki procenti.
Napisao bih šta je još bilo da mi nije zvonio telefon...

ja sam malopre sanjao da sam kao slučajno ušao na čekaonicu i vidim pazzlfoksa (u ovom slučaju je bio potpisan Clannad) kako piše ombreu, psetu i svima da sam 2000 godište :l

probudio sam mokre majice... jbg istina boli malo ://

opusteno,svi smo nekad bili 2000. godiste

Сањам синоћ да сам у оном другом граду у ГТА Сан Андреас, онај што је у шуми, пун реднека. Знаш на шта мислим. И ту брате видим Душка Вујошевића и Душку спадне са руке нека наруквица која му је као оно извор живота и безтога ће да крепа. И ја се сагнем да му подигнем оно, јебига болестан човек а ја фин дечко и у том тренутку налеће неки стампедо људи и скрају Душка, долази хитна и стрпа Душка и мене у неки аутобус пун људи и крене бус уз неку стрмину и немож да нас извуче и ту шлајфа једно пола сата, ја се сморио брате ко змај и као ај да прцам Душка мало. Само сам му помено паре од државе и млео је о томе једно двасата хахахаха. Е не знам како сам се после нашао у некој згради и у једном стану нека журка, све неке металике прљаве и ту сам нашо неку пичку много је слатка била и замал да јебем, онда ме пробудио Сунчев зрак серем му се уста.

Trebali ste ti i Dule izaći iz busa, ušćero bi bez problema uzbrdo.

Курац, пун бус дупке.

Jebiga, 300 kila nije malo.

Elem, sanjam kako jebem neku ribu al nikako da joj vidim facu. I nekako uspijem, kad ono - moj rođeni brat. Znači, jebem je tako brata, a on mi se smije u fazonu: "Jesam te zajebo, sad si peder.". Šupak.

хаахахахха

једно вече сам сањо да кева јебе бураза стреп-оном

јебем ти мој мозак болесни...

idem pijan radnjom nekom trazim da kupim neke zajebancije, uzmem dva pelinkovca u fraklicu, i sedim tako da me niko ne vidi jer sam pijan, i kuliram tu da dodjem sebi, i ustanem i krenem dalje, u radnji petnajstak ljudi, velika radnja, i prilazi mi neki mali u civilu kaze "policija, daj licnu kartu" ja njemu kazem "dajte vi meni neku indentifikaciju" i lik izvadi znacku, ja uzmem znacku, pipam da nije plasticna, klatim se onako, reko "dobro je, evo moje licne karte" i dam mu licnu i vozacku, i lik u radnji gleda to, kad iza njega neka dvojca u civilu krenu da se peglaju sa nekim trecim, i uspeju da ga savladaju, masa tapse, oni mu stavljaju lisice, ovaj mali pajkan meni vraca licnu kartu, zahvaljuje se, i odlazi dalje, a ja nastavim da se razmisljam sta da kupim sa tim pelinkovcem

Neki dan sanjam da igram fudbal na goliće. Ja i Dirk Kajt protiv njegovog brata i još nekog čiju facu ne znam. I borimo se mi izgibija, ali taj brat od Dirka Kajta strašno dobar igrač i ekstra brz. I nekako mi povedemo jedan nula i to Dirk Kajt pogodi stativu i odbije se meni i ja dam gol. Tada brat od Dirka Kajta podivlja i pođe da igra nenormalno dobro, a taj drugi igrač iz protivničke igre više i ne postoji u snu. I u jednom momentu se okreće brat od Dirka Kajta i pogleda me kad ono ona Bree iz Očajnih domaćica jebote ljeb i tu se probudim.

Evo prisecam se sad svojih nekih snova... Nista lijepo jbt :/
Eo priseti me jedan stariji post:
Sanjam ja kako sam onaj lik Si Dzej iz GTA SA, i mogu da se pokrecem i sve, ali onako gledam ga otpozadi, bas kao u igrici. Ja na onom doku u prvom gradu, pored broda, i mrkli mrak ,prolaze samo neki radnici. Ja provalim da sanjam, al ne mogu da se probudim, i kliknem kao esc (lol) I pojavi mi se meni, ali nema exit. Udjem na mapu, nema mape. I ja se tako dosta dugo mucio, dok se ne probudih...

Ima tu i mnogo nekih horor snova.

Uuu kako dobar san, imam osećaj da sam satima sanjao...

Prvi deo sna je u stilu naših filmova iz 70ih, svi smo slično obučeni (u uniforme) jer smo srednjoškolci i osnovci na ekskurziji u nekom gradu ali ja tokom celog sna nisam siguran gde. Dakle u stilu Lajanja na zvezde samo što ja izgledam kao Slavko Štimac iz mlađih dana.

Ceo san se zasniva na nizu vinjeta i događaja u kojima sam ja akter. U jednom trenutku moj deda (koji je i profesor od koga svi cvikaju) kreće po nekoj livadi (parku) da juri kokošku mačetom; deca trče i skaču i obilaze grad (mada smo uglavnom na nekom proplanku/šumi/parku), gomila društva koje luduje i vere se po granama... Svi su kaljavi kao stoke jer luduju kad profesori ne gledaju... U jednom momentu dolazim do ženskog wc-a, koji nije čučavac ali tako spolja izgleda i krećem da magupski provirujem uz komentar (vid' ti ovu zapadnu Evropu, imaju i oni ove jadne klonjare)...

U jednom momentu mi u parku nalik Kalemegdanu dok smo imali turu po gradu prilazi devojka sa najlepšim očima koje sam ikada video, zelenim. Mnogo slatka. Ja je pitam da me pogleda još jednom i kažem joj kako ima mnogo lepe oči. Ona u fazonu ok. Tu sam se smorio misleći da me ne jebe 2 posto, ali je posle počela da odlazi i dobacila mi nešto kao ''hvala... vidimo se'' ja kao kako se vidimo, čekaj, gde ideš. Ona (sigurno je i ona strankinja, čudno priča), meni: nadam se da ćemo se opet videti... Ja njoj, odakle si... u momentu mi sevne ''Rim''. Ona kaže, ne, blizu si. Rim, Rimsko carstvo, Istočno, Konstantinopolj, Istanbul. Ja reko', nemoguće da smo u Turskoj. Ona mi kaže, i nismo, ja sam iz Turske. - A gde smo sad? - U Evropi... I tu mi sevne da smo možda u Beču..
Uglavnom posle sam zamislio ženu od 30ak god sa njenim očima, ali nije izgledala ni približno dobro kao ova prva, u koju sam se ZALJUBIO...
Valjda se smuvasmo na kraju. U svakom sl. posle sam sanjao da na ogromnoj skeli na fazon 50m visine, jebem neku koja je bila bez pola glave, i sve vreme mi viče TI SI KRIV, TI SI KRIV, pokušala je da me pojede. A prethodno sam kao gangsta Štimac na svakom od tih ''spratova'' na skeli postavio niz kutija rizli za motanje, mada ne znam koja je njihova uloga u snu jer nisam imao duvan kod sebe...
Uglavnom se ceo taj deo sna vezuje za društvo i muvanje ženski, onako oldskul, ali ta devojka mi je ostala u podsvesti tokom celog sna...

Posle sam sanjao neki zamak u Nemačkoj gde su došli Ramštajnovci kao komandosi i počeli da se rokaju sa nekim vojnicima u naci uniformi, deaktivirali su bonbe i ceo zamak je otišao u kurac, ja gled'o samo da pobegnem da me i jedni i drugi ne izrokaju. Na kraju sam sa još jednim iz benda i gomilom nacista upo u vodu al sam izbegao u brvnaru sa puškom. Opsedali su me al sam ih sve jedva izrokao. Na kraju je neki baja u sred januara po snežini seo na trem brvnare bez majice i pitao mene i još jednog lika dal ćemo biti tu još malo. Mi kao ''da''. On kaže ''super pošto imam zakazano u salonu da mi srede obrve''. Bio je to Mikri Maus. Posle uzeo teg od 8 kila i počeo da se glupira, kao ''ja treniram, pičke'', ja kao pali majmune.
I tu se san završio.

Ja u suštini sanjam isti san već skoro 10 godina, tj, ne po radnji isti, ali neke radnje i nema, već je uvek isti prostor: neka kombinacija demonizovanog Beograda, Krfa, Beča i Hong Konga (na svim ovim mestima sam inače bio). Često se vozim vozom. I još češće čekam taj voz.

Bar znaš otprilike gde si, ja gotovo nikad ne znam. Ovaj put mi se činilo da je Beč, ali grad je izgledao mnogo ruralnije nego što zaista jeste, mada su ipak 70te.
Ili je to bio izlet u prirodi po Austriji.