Prijava

чим куцаш ком он те пребаци на твоју државу. и само на рс има.

А јел постоји начин да одем на цом кад укуцам у рс-у? Раније је могло сад нешто неће.

Ово сам спремио ноћас јер ми је зинула гузица, и морам да се похвалим да је ово најукуснији пиринач који сам икад јео, а сам га спремио

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420606_2890222567726_1025082948_2273994_1608204133_n.jpg

похвалим да је ово најукуснији пиринач који сам икад јео, а сам га спремио

Pa najukusniji ti je baš zbog toga što si ga sam spremio.

Који си постерџија, стављаш кечап на пиринач...

se ovo lemaja vratila? .
pa, dobro nam došla nazad ^.-

SMare ovo izgleda gadno do jaja, haha.

Воимјаоца, коначно.

I odbojka dobija 'oko sokolovo'?
Izvor: B92, Vijesti

Na finalnom turniru muške odbojkaške Lige šampiona u Lođu biće testirana tehnologija 'sokolovog oka', poznata sa teniskih turnira.
Sudije će 17. i 18. marta moći da provere prednosti tehnologije a kapiteni ekipa imaće pravo na po dva 'čelendža' po setu, pišu podgoričke Vijesti.
Ekipa koja bude u pravu imaće i dalje na raspolaganju dva 'čelendža' u tom setu. Kada jedna ekipa zatraži 'čelendž', ponovljeni snimak će gledati drugi sudija i kapiten ekipe koja je tražila proveru.
Sistem je uspešno testiran i implementiran u poljskoj ligi, prošle sezone samo u plej-ofu, ove od početka sezone.
"Pozitivno sam iznenađena sistemom. Pomaže da se kontrolišu emocije i nervoza na terenu, sa jedne strane igrači ostaju mirni, dok su sa druge strane sudije uvek sigurne da će na kraju biti doneta ispravka odluka. Najzad, korišćenje ovog sistema ne utiče na normalan tok utakmice, jer se sve diskusije oko nekog poena brzo završavaju", rekla je Riet Oms, predsednica komisije za evropska takmičenja Evropske odbojkaške konfederacije a prenele Vijesti.
Oms je potvrdila da će predsednik sudijske komisije CEV, Jan Rek, zajedno sa dvoje sudija koji će deliti pravdu na finalnom turniru u 'Atlas areni', ubrzo posetiti Poljsku da se bolje upoznaju sa sistemom.
"Počastvovani smo interesovanjem i poverenjem koje nam je ukazao CEV, a primena 'čelendž sistema' učiniće finalni turnir još interesantnijim. Verujem da će ljubitelji odbojke u Poljskoj i širom Evrope moći da gledaju nezaboravan odbojkaški hepening", kazao je Konrad Pjehocki, predsjednik Belhatova, koji je i 2010. godine bio domaćin finalnog turnira LŠ.

Koji je ovo KRALJ
Otisao tamo da se sprda,bas ga briga,troluje do jaja http://www.youtube.com/watch?v=vD42DkvF8xg

Jes lud jebo ga ćaćin ćaća.