Podijeli sa Vukajlijašima

1. Радјард Куплунг

Čamugan je neutralisao sav fegetluk i hipsterluk koji isijava ova grupacija ljubitelja bicikala jednobrzinaca.

Како и не би кад личи на Џијевог млађег буразера.

2. Hahahaha, ma boli mene, ja student, ali i inače, do mene ne može doći voda u Va, taman da mi šmrkom gađaju. Sad klinac nema nikog u Picinom parku, jebešga.

3. Najjače je kad progovori japanski.

4. Sajt sa listom antigej političara i propovednika za koje se ispostavilo da su gej ili čak gej pedofili. http://gayhomophobe.com/

5. Jesi jebo dzindzeru?

6. @yeahbatchk,verujem,deluje tako

7. ahahahahahahahahahahahahahahahah

8. Da pogađam kurir je u pitanju ove tri tačke su njihov trejdmark

9. Ако сам добро разумео, осим што је возила ћерку у школу, одабрала је и дужу руту и потрошила више горива. А да не причамо о томе што је ишла до института у ком више не ради, а како видимо из дијаграма на крају није чак ни отишла на посао.

...a plavom trasa kojom bi trebalo da se kreće...

Они нису нормални, јеботе!

ЕДИТ: Курир, наравно. И ова резолуција мапе на којој се ништа не види личи на њих.

10. Ministarki Kori Udovički (zlo)upotreba službenog vozila nije prvi ispad.
    Na prvu sednicu Vlade 28. aprila, koja je počela u 10 časova, Udovički je zakasnila, a kad je prošla pored premijera Aleksandra Vučića, on joj je rekao: „Izvini što kasniš“.
    Udovički se nasmejala na opasku i u hodu: „Izvinite“. Kasnije je rekla da u potpunosti podržava zahtev premijera da Vlada mora da počne s radom na vreme.

AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

11. http://www.b92.net/news/pics/2014/05/15/4905899185374963a88917084752512_v4%20big.jpg

Не разумем само што је ишла Далматинском, што није само наставила Таковском, па преко Мајора Илића ушла у Илије Гарашанина.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.