Prijava

daj bre koj vam kurac, pa svako bi otiso da ga pozove neko... a i vec kad zoves, verovatno znas coveka.

mada, ima mozda i najk neke fore sa tim.

ima mozda i najk neke fore sa tim.

zATO JE đOVAK NAj duhovit čovek nabalkanu. Gaće spdaju dok izvodi svoje smehotrese.

Ево нешто примереније за сајт

http://mondo.rs/a722259/Mob-IT/Vesti/Ko-voli-pornice-s-matorkama-a-ko-ih-najduze-gleda.html

Poznati porno sajt PornHub otkriva koje vrste filmova volimo da gledamo, šta se najviše traži, s kojih sistema dolaze njegovi korisnici, koliko dugo se zadržavaju na sajtu i koliko dugo i često gledaju filmove za odrasle sa mobilnih telefona.

Kurds Send All-Female Soldiers to Fight ISIS…

http://conservativetribune.com/kurds-females-fight-isis/#

Kakvi trolovi leptijebem! :D

Ovaj što maltretira leševe životinja je bolesnik na kub.
Leš od životinja služi za jelo.

Јутрос у 07:26 пробудило ме је звоно мог телефона, јавио сам се, особа са друге стране жице није имала довољно пристојности ни да се представи причала је само е, е, ало, е, и слично. После 21 секунде, позив се завршио тако што је особа прекинула везу. У 07:27 поново је звао, с тим што му је овај пут било неопходно једва 4 секунде да схвати да се зајебао и да спусти слушалицу. С обзиром да ме је дотична особа пробудила, па нисам могао да се вратим свом сну, који је требало да траје минимум до 11:00, а да се није удостојила ни да се извини што је погрешила број, желео бих да са вама поделим

туш

ЊЕГОВ БРОЈ ТЕЛЕФОНА

010 321 916

Ако се икада нађете у ситуацији да је три сата ујутро, а вама је досадно, узмите овај број и позовите га. Ако сте сморени недељом поподне око 6 када гмаз вероватно одмара после пуњене паприке, узмите овај број и позовите га. Ако икада помислите да би било лепо присетити се деведесетих и шаљивих позива фоном, УЗМИТЕ ОВАЈ БРОЈ И ПОЗОВИТЕ ГА.

Унапред, хвала.

Čekaj, bre, iz ruskog titla shvatam da mu je ona sestra? O_o

pa dobro,sanjao je,desavaju se takvi snovi...

jedva cekam da prodje ovo transferisanje blama sa ovim polivanjima...

po inostranstvu poceli i ne javne licnosti po fejsbuku da se polivaju i da nominuju. cekam samo da mene eneko nominuje da ga oteram u tri lepe picke materine.