Prijava

Па кад нам је председник савеза Велимир Марјановић, легенда у члан УО РК партизан. позз

nejebač, ja ne jebem jer neću a ti ne možeš lol

значи ипак си муслиман, вера ти забрањује да се прцаш пре брака

само нисам прљаво дебело говно ко ти и немој се жестиш бач превише, пази на хипертензију

Joj sunce ti plačem jebeno od smeha
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/nove-mere-plate-i-penzije-manje-od-novembra-clanak-1563329

ANKETA
Da li podržavate mere štednje Vlade i smanjenje plata i penzija?

Dušan Paravinja (67) penzioner
- Ne dotiče me. Imam penziju od svega 12.800 dinara, pa bi bilo dobro da nama s malim primanjima povećaju jer su ovima sa većim smanjili. Dobro je rekao premijer, nama i nemaju od čega da smanje.

Predrag Radojčić (39) ekonomista
- To je opravdano rešenje. Kao privatnik, mogu da kažem da je više bilo neodrživo da privatni sektor finansira državni jer tamo ima previše ljudi, a i nefunkcionalan je.

Mira Simić (55) nezaposlena
- Svi prethodni su nas pokrali i moralo je nešto da se saseče. Verujem da je do smanjenja moralo da dođe i sad svi zajedno moramo da istrpimo. Verujem da će našoj deci biti bolje jer smo dotakli dno.

Draginja Tutina (60) penzionerka
- Mene smanjenje ne pogađa jer mi je penzija ispod 25.000 dinara. Ipak, mislim da je za državu ovo smanjenje dobro i da je tako moralo da bude da bi nam bilo bolje.

Pa od ovog nema ništa smešnije hahahahahaha
KURIR BOGOTAC

Pa od ovog nema ništa smešnije hahahahahaha
KURIR BOGOTAC

Ima smešnije. Kad imaš platu 38.000 i jedini radiš u kući pa ti skinu 3.800, a dva penzionera imaju po 24.000 i njima ne skinu ništa. Nije smešno što su tebi skinuli, a njima nisu. Smešno je što neko i dalje misli da je ta mera pametno koncipirana.

Брусе, скидају 10% од разлике преко 25.000, тј. теби 1300 кинти. А и онако си му у странци и гласо си за њега тако да немаш право а е буниш. лоло

Ne postoji zvanična informacija o tome kako i koliko se skida, juče sam pitao u Trezoru jer radim kao računovođa. Sem toga, ovo gore nije kritika stranke (mada ima dosta mesta za kritiku) nego budale sa megableje kojoj je palo na pamet da ovako nešto osmisli. Ako pažljivo pročitaš moju poslednju rečenicu primetićeš da je kritika na to naslonjena.

Realno bi mnogo pametnije bilo limitirati plate u javnim službama na maksimum tri državna proseka i uvesti platne razrede. Na taj način bi se skinulo sa računa onih koji imaju preko pola miliona mesečno jer je njima realno dovoljno i 150.000, a sprečilo bi se da računovođa sa SSS u PIO fondu ima platu kao srednjoškolski profesor matematike.

Ovaj nažvrljao sam nešto, pa ako je neko voljan da izdvoji par minuta i pročita i kaže uopšte valja li čemu :)

Појављивао се готово сваког јутра, нешто мало пре седам часова, у свом оделу од ручно шивеног твида и ципелама од изврнуте 'талијанске коже. Затим би одлазио у зборницу, седао на већ приватизовано место и наручивао средње јаку кафу, са малим уделом млека. Током дана би држао часове из стилистике и версификације, изналазио асонанце и метафоре, истински се радовао хиперболама. Но оно што је свакако било најфасцинантније у његовој појави, јесте нераскидиво и неиспустиво присуство кишобрана. И када су му дугогодишњи студенти скретали пажњу, да киша и нема изразитих претензија на тај дан, када су му указивали на добродржеће сунце, стари професор се бојажљиво бранио:
-Истина, истина свакако. Али могла би пасти.
Онда се једноставно десило, да једног дана тај исти професор дође празних руку. Кишобран је заборавио у предсобљу и било је готово неизводљиво да се по њега враћа, због горе утврђених правила.

-Претпостављам да је тог дана пала киша?
-Заправо не. Као ни следећег, ни читаве недеље.
Понекад једноставно мораш путовати без оптерећења.

Odlično, jako dobra poruka čitaocu.

е видиш ово има смисла, јутрос кад сам седао на бајс, нисам ставио ону футролу за телефон,(ако ми пукне гума) и почнем да стављам и сморим се. Оставим ја футролу и телефон код куће па ако пукне, гураћу га, ко га јебе, не могу бити отперећен тиме. ЈА ДОЖИВАЉАВАМ

Hvala Brus, pošto mi je lakše da napišem ovako nešto, nego valjanu defku...

Takvo nešto ja držim na avataru, mada meni svakakva sranja prolaze i kao defke, ono ipak nisam mogao kamuflirati :)

Koristim i FB kao blog za takve stvari, izbacim iz bafera i onda mogu normalno da nastavim sa životom ne koristeći mozak uopšte.

Takvo nešto ja držim na avataru, mada meni svakakva sranja prolaze i kao defke, ono ipak nisam mogao kamuflirati :)

Koristim i FB kao blog za takve stvari, izbacim iz bafera i onda mogu normalno da nastavim sa životom ne koristeći mozak uopšte.

A čitao sam to što ti je na profilu. Pošto sam jednom otvorio prvih šeststo autora da vidim profilne i šta su sve pisali ispod avatara. To je kad čovek nema vremena :)

Ima i negde na FB stranica s tim tekstom, sećam se da je neko pitao da to iskoristi kao moto grupe. Ja ne marim, meni su tekstovi kao pušačka šlajmara - kad zapnu u grlu moram ih iskašljati negde.

Može se i na fb naći valjanih stvari, samo treba tražiti. Inače nisam bio neki ljubitelj Antića, uvek mi je više ležao B. Petrović. Međutim, juče sam odgledao ovaj klip i shvatio da je čovek zaista živeo svoju poeziju. Tako da sam promenio naprasno mišljenje.
https://www.youtube.com/watch?v=Zk-nEmg5W90

Antić je legenda, genije i boem kao Pavle Vujisić. Najbolja mi je priča o piću, on je pio špricer pa kaže: "Svi pesnici dobiju zbirku Čika Jova deci ili Čika Dobrica deci, jedino Čika Mika dva deci..."