Prijava

Antić je legenda, genije i boem kao Pavle Vujisić. Najbolja mi je priča o piću, on je pio špricer pa kaže: "Svi pesnici dobiju zbirku Čika Jova deci ili Čika Dobrica deci, jedino Čika Mika dva deci..."

Voleo je čovek drugačije posvete očigledno.

Tode Nikoletić kaže "Kad me pitaju kako pišem pesme ja obično odgovorim da uzmem olovku, papir i trideset slova i zapišem ih" - lako :)

Pa i nije pogrešio. Mada postoje i šablonizovani sistemi, koje možeš primeniti na nekoliko pesama. Jedini problem je što u tom slučaju dobiješ drugog Balaševića sa 200 istovetnih stvari :)

Sad čitam Kinga, Dr. Sleep, nisam znao ni da je napisao knjigu - nastavak Isijavanja. Prevazilazi prvi deo, odlična je.

Bolja od Isijavanja, ozbiljno?

Ne bolja, jednako dobra, ali pruža odgovore na neka pitanja koja Isijavanje postavlja, a ne pada u kliše pukog nastavka. Izgleda da je baš osetio potrebu da je napiše. Tek sam na pola, još ne mogu smisleno da napišem recenziju.

Jebem ga. Od kinga sam čitao ne znam tačno koji deo kula, ali sam bio klinac, pa apsolutno ništa nisam skapirao. I čitao sam zelenu milju, mada je po meni bolja ekranizacija.

Kulu moraš pročitati celu da bi skapirao, a i onda samo ako si pročitao barem deset njegovih romana pre te :)

Zelena milja je pisana da bude filmična, objavljena je prvobitno samo elektronski, ako se dobro sećam to je među prvim ako ne i prvi roman koji nije uopšte bio u planu da se štampa.

Saznadoh ja danas fino informacija od tebe. Iskreno fantastiku sam više gotivio kao klinac da čitam, onda su mi na fakultetu smučili i ono malo preostalih stvari. Ali moraću svakako da jednom ozbiljnije pogledam KInga, to malo što pamtim urezalo mi se u sećanje. Kada spava sa onom ženom što ima neki ožiljak, pa se probudi na nekoj plaži valjda i vuče nekog klinca kome je suđeno da umre sa sobom....

jeste se pozabavjali neumoljivom ursulom leving?

Kad već pričate o kingu ovde imate dosta njegovih knjiga u e formi
http://www.crowarez.org/domace-knjige/popis-knjiga-lista-knjiga/
Uopšte najveća online biblioteka koju sam našao posle bane prevoza

Kad već pričate o kingu ovde imate dosta njegovih knjiga u e formi
http://www.crowarez.org/domace-knjige/popis-knjiga-lista-knjiga/
Uopšte najveća online biblioteka koju sam našao posle bane prevoza

Ne može to bez kabla, ovaj papira :)

ја не могу са екрана да читам да ме јебеш

у ствари дајте ми нешто до јаја занимљиво, може и од кинга кад већ причате о њему пошто ми рикно комп и умирем од досаде па да пробам да читам на телефону

jeste se pozabavjali neumoljivom ursulom leving?

Ursula Le Gvin, Velika Dama fantazije i naučne fantastike. Dosta feminističko pisanje, ali fenomenalni romani. Početnicima preporučujem Zemljomorje, tvrdokornima Levu ruku tame - dve krajnosti u njenom pisanju.

дај брусе нешто од стевана

Ne znam šta bi ti se najviše dopalo, moja preporuka bi bila Vreća kostiju ako hoćeš malo više da mozgaš, ako hoćeš da se opustiš onda uzmi Zamku za snove, inače skoro sam pročitao Dalas '63. i oduševljen sam iako nije horor nego malo zadire u domen fantastike.

скинућу обатроје

https://www.youtube.com/watch?v=Ef_BznBwktw#t=369
Кратак филм о овима што чекају да купе нови Епл 6, фора филма је указивање на црно тржиште на ком већина апарата заврши.