Prijava

СТРАНИЦА 1389. СЛУЧАЈНОСТ??

BOG POSEĆUJE VUKAJLIJU!!!

Никад ме није било више срамота што сам део ове усране државе. Не зато што не подржавам педере, боли ме уво, нека шетају, њихова ствар, ако је лику лепо што се сафта у буљсона што би мени сметало. Али створила се таква некаква атмосфера као да живимо у јебеном средњем веку, невезано за ово данашње дешавање.

оно за 4 зида колко год да је излизано је и даље истина. интими није место на улици. једноставно је непристојно.

mislim da na toj paradi najmanje pedera ima.pun kurac politicara i onih urbanih koji najvise vole kada su neka manjina.nije im ni bitno za sta se bore,vec da budu uskurac(u ovom slucaju figurativno).

Лик се жвалави са ликом, њима лепо и ти прођеш поред њега и теби засмета. Због чега ? Па није теби крнуо језичину па да га изрокаш песнајама. Окрени главу и продужи, није твоја ствар. Свуда је то нормално, осим код нас, ми смо Срби бре еј, педер неће шетати градом, нису нас томе учили ђедови са Косова. Јебена нецивилизована гамад.

Ma gej stvari za gej ljude. Stvarno taj pederluk brate... previse sarenila, ko neki Cigani da su izasli na ulice.

Све док не почну да усвајају децу неће ми сметати шта раде, могу и да се јебу по улицама ако 'оће.

морам да постујем на овом светом броју страница и тим чином уђем у историју!
https://www.youtube.com/watch?v=koZkio7gD6s

нецивилизована употребљаваш само кад је цивилизована по западним мерилима што већ није то то.

пази геј пропаганда је стварна ствар. мени је драго да су људи срећни и да им се као и свима обезбеди што нормалнији живот. проблем је у моди, рецимо, познајем гомилу риба које су преко ноћи ,,постале лезбејке" јер је модерно.

Jebem li ga, meni ide na kurac taj pederski stil, ono suvise je gej. Ne smeta mi kad vidim pedera, nit kad vidim npr raspalog pajdomana ili najcrnjeg cergara.

Ali jbg, smeta mi kad naletim na njih deset... mislim sta znam, uklopite se u drustvo mater vam jebem. Ne smarajte masu.

Sveti Sava doneo srebro, a sad mora da trpi ovakva sranja. Sta reci

ја не знам шта више да мислим… све више сам за педере јер су ми мање гадни од ових дегенерисаних хулигана русофила, за нијансу мања гамад

чак сам и пар пута дркао на шимејлове…

pocetkom proslog vijeka na Cetinju je uhvacena grupa mladjih ljudi pedera ,i to je bio prvi slucaj homoseksualizma Crnoj Gori .

pokupio se narod pred dvor izveli ovu grupu i gospodar im odrza predavanje da je to nemoralan cin i da ce im taj put oprostiti ,jer nije bllo zakona o takvim pojavama ali ako opet budu uhvaceni bice najostrije kaznjeni

nedade njima djavo mira i opet ih ufate

naredi Gospodar da se napune pet bacvi govana i ova petina da se ubace u njih samo da im glave vire i postroji strelajcki vod i da puca u glave

tako i ucinise ali pri svakom pucnju ovi urone u govna pa vojnici promase

sto cemo gospodare oni ce ovako svaki put zaronit kad mi opalimo

neka neka ...neka vide kako je kurcu u guzicu

ovo je istinit dogadjaj !

што је најјаче могуће је да је истина. црногорчине су то.