Prijava

Hahahahaha, Šomi. Daj taj link gde pokazuje pamet i pljuje Španovićevu, moram to videti!

Ja se najviše bojim toga da će jednog dana ovog Bakića slušati hiljadu ljudi na seminarima. Podseća me na onu scenu iz True Detective kad Mekonahi i Vudi odlaze kod onih poremećenih sektaša. Svaka čast za njegove sportske uspehe, ali ove fore o nacionalnom identitetu iz njegovih usta su smejurija.

P.S. Šomi, nisam imao snage sve da odgledam, znaš li u kom minutu priča o svom IQ i Ivani?

А ту негде на средини клипа прича о Ивани, ко ће да тражи сад :) Мада нисам сигуран да на овом семинару прича о свом IQ, али сам убеђен да сам пре неки дан налетео на неки клип где показује неке папире, све у фулу ,са потписом психолога :)

kakva pičketina mamu mu jebem

PA ZAR NA SVOJE RUKU DIŽE JEBO SLIKU SVOJU BOLESNU

колко год да је ово можда глупост, ја сам брате приметио огроман број ових буба мара које сам до сада ретко или скоро никада виђао, раније сам виђао само умерен број црвених и понеку жуту а сада има безброј ових у нијансама наранџасте, значи не оне јарко црвене класичне, и код мене гајби и на викендици сам их видео и по 10 15 на малом простору.

http://srbin.info/2014/10/15/nato-unistava-srbiju-bubamarama/

Ахахаха а дај Давиде брате хахаха

Дал стварно мислиш да би нас нападали јебеним бубамарама лоло

Davide, to je azijska bubamara i ne prestavlja ekonomski značajnu štetočinu.

прво и прво написо сам шта сам приметио. а друго немој да си дебос па да мислиш да се рат води само пушком. светска политика, дугорочна, користиш се свим на располагању ништа чудно или невероватно.

рецимо, ја не верујем у харп, али не могу да порекнем да је контрола временских прилика огромна предност једне силе која ће се тиме служити уколико може.

могуће макаронче, ал јеси је виђао раније у оволиком броју? или уопште?

Ок брате, извини. Хвала ти што си поделио ово са нама. Зли амери свим силама покушавају да нас истребе. У потпуности си променио мој поглед на бубамаре, нисам знао да су зле, одувек су ми биле мице :(

ЕДИТ: Иначе, нисам видео бубамару годинама. Очигледно да је Обами само Бг мета. На БГ бацају бубамаре, на југ Србије шаљу шиптаре. Све у свему, најебали смо.

Šomi, glup si ko kurac.

супер што си дебос па си неспособан да водиш нормалну расправу него си као духовит.

jebote, poješće mi bubamare bundeve...

Давиде брате, једноставно ми је мука свих тих ретардираних теорија завере против нас, напаћених Срба. Сви се уротили против нас, јадни, не знамо шта ћемо. Не покушавам да испаднем духовит, само ми интелект не дозвољава да поверујем у ово срање од текста. Чуј, НАТО уништава Србију бубамарама. Можда су временски услови такви, можда је ово период када се масовно размножавају. Не, НАТО их баца на нас. Мада ок, када сам видео да је текст са србин.инфо онда ми је и јасније.

Ретајдере, ти се носи, нисам те питао ништа. Мама те чека.