Prijava

kurac bi se on raspravlja sa njim da je neki mrak i da nema raje.

taj rad,radj...ovaj nije znao da postoji svet van konc. kampa,a ovaj ga pita jel zna sta znaci ljubav lolo...sigurno mu je to objasnio cuvar kod kog mu je druknuo rodjenu kevu i burazera da bi svojim ocima gledao kako ih ubijaju u agoniji,taj isti cuvar koji je preuzeo to malo bedne nagrade u vidu neke male hrane koje je ovaj mislio da ce dobiti tim drukanjem
veci kanal nisam cuo ikada da se desio nekom

Изреаелски премијер Бењамин Нетанијаху: "Prijateljstvo jevrejskog i srpskog naroda ide u prošlost hiljadama godina, još od vremena Rimske republike. A u moderno vreme su dva naroda bila ujedinjena u borbi i patnji, tokom strašnih godina Drugog svetskog rata. Naš narod se suočio sa brutalnim optužnicama i ubistvima od ruku nacista i njihovih prijatelja. Nikada nećemo zaboraviti ulogu srpskog naroda u borbi protiv nacista. To je orden časti koji duboko osećamo u našim srcima i uvek će tu ostati“.

дал је лапсус ил се зајебо па се излануо о неким јеврејским тајним знањима.

Davide, imaš link tog članka? lolo

cionista, veruje u svitke

cionista, veruje u svitke

jok, iluminat
obožava sviTce

Ja nekad šetam u mantiji po kući, a nisam pop.

od ovih kratkih,pa jos amaterskih,pa jos nalzoenih na bukovskog,pa jos bez teksta filmova mi se sere.

Британци поново орвелишу. Ајде све, али сквиртовање? Па зашто побогу?

дал је лапсус ил се зајебо па се излануо о неким јеврејским тајним знањима.

Ma ko Toma sa "hiljadugodišnjim prijateljstvom srpskog naroda sa UAE". Klasik politička sranja, a Netanjahu je poznat po tome da je debil. Gledaj samo kako je u UN objašnjavao dokle je Iran stigao sa nuklearkom http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/audio/video/2012/9/28/1348817110763/Israeli-PM-Binyamin-Netan-015.jpg

E, znate ono "mozete me probuditi jedino ako se nemacka ponovo ujedini"-Cercil pricicu? Evo vec sat vremena iscitah milion njegovih quotova i sranja i izguglah boga oca... i sve sto mogu da zakljucim je da je to potpuna izmisljotina jer se spominje samo po komentarima tekstova od Lazankog i po tako domacim novinama i to iskljucivo da je neko napisao u komentarima.
Ako mislite suprotno i da je to on rekao, molim vas izguglajte mi to jer ja eo vec sat vremena nikako..

E sto ti musasahe ne dodjes na forum cesce. Ti u urrad kao da nas izbegavate.

To je rekao Volt Dizni.

E sto ti musasahe ne dodjes na forum cesce. Ti u urrad kao da nas izbegavate

neam vremena, trazim gde je Vinston to rekao

Pajo Dačak
eo

ae procitaj opet moj post

Pola citata koji se vuku po Srbiji su lažni, na primer onaj za Karla Velikog i dizanje cele vojske ako napadnu Srbi pa preko onih Hitlerovih i ko zna čijih.