Prijava

Uoatalom jos nesto da pitam: sto mene ili jebaca niste odbanovali posle nekoliko dana(reciprocitetno tilmovom banu i odbanu) uz obecanje da necemo vise fotosopirati debele zene i glavate bosance(poz glavni znas da te volim :*)?

А о двоструким аршинима да не причамо. Онај монголоид шокачки јаааооој и талентовано глупи могу да вређају на свакаквој основи, а Грањка попије бан упркос крајње комичном одговору овом шокцу горепоменутом, док те две вуцибатине и даље обитавају на сајту. Чуди ме да на ово нисте реаговали, радите ли ви нешто који курац???

Dankane, toliko je postalo uobičajeno da tako međusobno komunicirate, da više stvarno ne može da se napravi razlika između toga da li je nešto vređanje ili opušteno ćaskanje.

I za granjku podrska isto koliko sam ja skapirao on stalno samo odgovara na prozivke nemam pojma sto je banovan

Edit: bravo somika hahahahahah

ahhahahah somi23 bravo

da više stvarno ne može da se napravi razlika između toga da li je nešto vređanje ili opušteno ćaskanje.

mnogo je prosto. ako se niko ne zali, nije vredjanje. ako se neko zali, onda je mozda vredjanje, ako je na licnoj osnovi.
ne znam sto je to toliko tesko za skapirati.

Сајт отишао у три лепе. Банујете човека који напише оно што 90% сајта мисли, скидате банове малоумницима који се ложе на силовање мртвих девојчица. Ко последњи изађе нека угаси светло. Предлажем Ременског.

Добро, Нат, јесте... Глупи и ја тако комуницирамо и пре него што је већина вас дошла на сајт, заједно смо попили 100 банана вређајући се међусобно и то разумем. Дигли сте руке од бановања нас двојице, јер се ми искрено мрзимо ево већ више од 5 година. Али овог ЈАООООЈА, ја нисам пријатељски нешто питао него сам му искрено поручио шта мислим о њему, не знам ко је тај монголоид, само много пушта муда овде. А ако је тако, као што кажеш, како сте онда направили разлику између ћаскања и вређања кад су Грањка и он били у дуелу, па дали Грањки бан? А ја не видех "излив шовинизма на мозак". И та "духовита" конструкција ми опет личи на Агилног :(

Agilni cito ''Da puknes od smeha 6'' pa se istripovo

"излив шовинизма на мозак"

da, LOL

L O L
O
L

ali da se razumemo, ne "smejem se sa vama" LOL, nego "smejem se vama" LOL

meni je fenomen što neko na pomen čavezovog đačkog dinara biva banovan lool

još meni neka mod-tetka lupila trajni ban jer nisam ni znao za tu priču o đačkom dinaru i ostavio neku fotku u kontekstu kako tezga muzičari malo para dobijaju - na temi o tezga muzičarima - a da nisam ni znao (tim je ispala šes puta bolja fora realno) za te prozivke

a jedna od jadnijih čuprija u istoriji sajta lol
đački dinar haha kakav bog

V
R
H

овај сајт сваким даном све више пуца по шавовима... ко слепо црево, на крају ће да пунке и умреће од сепсе.
http://dostajebilo.org/files/uploads/dosta-je-bilo-share.png

РЕСТАРТ!

Ne znam ni ko je taj Jaooooj, ne pratim baš svaki komentar na posterima, obratiću pažnju u kom je fazonu.
Bušida nije banovao Agilni, banovala sam ga ja. Ne zato što sam se našla uvređenom, već zato što je apsolutno bez povoda i razloga ređao postove koji su s namerom da uvrede pisani. Da je to pisao bilo kome, isto bi prošao.

хахааххах ЈОШ ГОРЕ!

još meni neka mod-tetka lupila trajni ban jer nisam ni znao za tu priču o đačkom dinaru i ostavio neku fotku u kontekstu kako tezga muzičari malo para dobijaju - na temi o tezga muzičarima - a da nisam ni znao (tim je ispala šes puta bolja fora realno) za te prozivke

ххахахахах ел ме ложиш да ниси знао? ја био убеђен да си се прикључио зајебавању чавеза том сликом, али сад је тек победа

što je apsolutno bez povoda i razloga ređao postove koji su s namerom da uvrede pisani

NAT, RAZMODUJ SE

NAT, RAZMODUJ SE

Veruj mi, vrlo rado.

Нат, опет селективно радиш. И то је оно што ове што се највише буне и нервира, зато и пизде, што сви радите како вам се дигне. Гледај то сад... Не знаш ко је ЈАОООЈ(слажем се да је небитна искомплексирана ужасна шокачка малоумна њушка), али банујеш Грањку чије постове снимиш, а не снимиш да је сваки Грањкин пост са таквом конотацијом, па месецима уназад увек и искључиво УВЕК упућен као одгово на провокацију истомтом ЈЈААААООЈ дегенерику. Зато или одбануј Грањку, или бануј и овог педера, на још дужи период.