Prijava

hirurgija je 99% vremena mesarski poso, bar iz price hirurga sto poznajem.

Da, osim ako si na primer neurohirurg.

Ovo je vađenje metalnog klina ugrađenog nakon preloma, obično se vadi nakon 8-12 mjeseci. Da, vadi se bez anestezije :-)

Bez kurca se vadi, da.

U većini slučajeva se vadi bez anestezije, Skočko, osim ako je neko baš plačipička, i ako je kost slabe gustine (to važi za starije ljude).

Vako je bilo. Za 2. maj su mojoj gospođi zakazali porod sa velikom vjerovatnoćom da će se raditi carski rez. Prvog ujutro se nije osjećala najbolje i odustanemo od roštilja i ražnja s ekipom, na moje veliko razočarenje, naravno. Nervoza, iščekivanje sutrašnjeg događaja. Čitav dan se muvali po stanu bezveze i nekad popodne skontamo da nam trogodišnja ćera ima visoku temperaturu, crnjak. Taman je izabrala dan pred odlazak majke za koju je vezana do bola. Pošto pretpostavišmo da u Domu zdravlja za 1. maj mora dežurati neki pripravnik, pozovemo doktorku pedijatra koja radi privatno, s namjerom da pitamo radi li sutra i to. Međutim, žena kad je skontala u kakvoj smo situaciji, kaže nam da će otvoriti ambulantu za nekih pola sata da pregleda malu. Odemo, nešto joj škripe pluća, treba antibiotik. Kurac, 1. maj, ne radi baš baš ništa. Doktorka uzme i pozove drugaricu apotekarku da nem otvori svoju apoteku, mrka kapa, ova roštilja neđe na vikendici u pripizdini ali kao uzela naš broj pa će se javiti kad stigne. Stvarno, zove u pola 9 uveče, kaže da dolazi za pola sata. U 9 se nacrtam ispred njene apoteke, nema nikog, ona javlja da je u putu. Ok, zapalim pljugu i čekam. Zvoni telefon, gospoja - puko mi je vodenjak, leti kući, moramo hitno u bolnicu (u drugom gradu - 40 km udaljenosti)!!! Nazdravlje. U tom stiže apotekarka, pripita i usporena. Ili je meni djelovala usporena. Uzimam antibiotik, izlijećem vani - kiša. Predivno. Pokupim ženu, malu ostavimo s babom i vozi. Do tamo, milion pitanja u glavi, da li će joj raditi carski rez, ako hoće, da li će taj doktor koji joj vodio trudnoću, gdje je on uopšte, da li je pjan, ima li anesteziolog u gluvo doba noći za 1. maj... Stižemo, ostavljam je tamo u 9.55, taj doktor se pojavljuje u 10 i 5, bez uobičajenih priprema je voze u operacionu salu i u 10 i 45 pronesoše kroz hodnik gdje čekam prekrivenu bebu koja ne plače, a meni ne saopštavaju ništa. Nisam se pretjerano uplašio, mala kad se rodila onomad, takođe nije plakala kad su je pronijeli pored mene. Šura, koji se u međuvremenu pojavio nekako od neke medicinske sestre dobije jedan diskretan lajk za bebu, valjda ne smiju ništa da saopštavaju bez doktora. Onda posle vječnosti (30 ak minuta), nakon što sam obamro šes puta što i dalje ne izlaze iz operacione sale, izlazi doktor i govori mi čestitam.. blabla, muška zdrava beba...kilograma tolko, centimetara...žena dobro probudila se malo teže, ušili smo rez..blabla..Eto tako, ispade turbo 1. maj, pišem sad jer prethodnih dana nisam baš znao slova sva.

jebi se, porodih se i ja dok dočekah da vidim da je sve u redu
ČESTITAM!

kolko god da si pio nije dovoljno
nastavi
valja se

Džonovane, čestitk i od mene i da je maaaaći živivzdrav. Direktore, ovo je neko drugi kuco umjsto njega, garant.

Uzdravlje Džonovane, čestitam. Da ti je mali živ, zdrav, pametan i prave seksualne orijentacije!

BRAĆO DOK VI ČESTITATE MALI KREĆE U PRVI RAZRED

Eno ga ispred Megatrenda, maše doktoratom!!!!

dzonovanov sin ima 9 godina vec

to možda onaj u pečuju, al to nisam siguran

a rodijo se pre peses dana

NE ZNAM DA L SAM VAM REKO, ON JE ALKOHOLIČAR

a rodijo se pre peses dana

napredna su deca danas phahahahhaahh

ahhahaha kapirate za pet dana je vec napunio 9 godina pa je zato napredan hahhaha upozoreni ste a ovaj skech da izaziva preglasan smehotres