Prijava

Jok, samo mi frka totalni mrak. Čim zaspem ne budim se.

@lab Ne.

isto imam sa paukovima, s tim što nije baš pauk, nemam nikad baš preciznu ideju šta je to što me probudi, al tako neki pauk škorpija miš fazon

Prov, kod mene suprotno, soba mora biti skroz zamračena, ono, crno ko podrum. I sramota me što ne hrčem, autsajder sam u familiji, jbg.

ja kapiram da ovo sa paukovima, osim ako nije posledica tog poremećaja, ima veze sa neispavanošću ili lošim kvalitetom sna i sl.

jebote ova vukajlija prepuna olupotina

јебем ти имао сам ове изијемове трипове ко клинац

Ja kada sam premoren, sto je cesto zbog svakodnevnog jebavanja sa belosvetskim idiotima, pa legnem da spavam nekada cujem, onako u polusnu, jaku eksploziju ili tresak ili neki tako uzasno glasan zvuk. I to me razbudi i ne mogu da spavam narednih sat vremena, treba mi vremena da se iskuliram. I onda se ujutru opet probudim neispavan, pa jovo nanovo.

Bem ti matorenje i informaticko doba...

Čime se bavuš Bata Sale?

Nemam neke tripove sada često, ali kao klinac sam tripovao da me noću napadaju mravi, a u stvari to ono kad je mrak pa izgleda kao da ima milion nekih šarenih tačkica koje se pojavljuju, zvao sam ih "mravi" i pokušavao da ih otresem sa sebe.
Prokleti LSD :D

A imam trip da su mi insekti na glavi ponekad, a najjače je kad mi je na glavu stvarno skočio jebeni skakavac usred noći, znači najgori trip, bilo je nešto ovako: http://i.giphy.com/l0HlVydk8ATFYlMas.gif

Aja sanjao da sam u uglu sobe koja je prepuna dubokom vodom a na nekoj dasc potrbuške leži neka žena sa bledom facom i pluta prema meni. Prejezivo.

I to sam mesecima sanja neprekidno.

Da nisi gledao Titanik malo pre toga?

Kako laže tilmo ne trepće.

кад кажеш ово за инсекте на глави... ја не знам има ли јебенијег осећаја него кад ти улети пчела у косу, летос ми се дешавало сваки дан кад приђем чесми која је близу кошница, дођу ту да пију воду па мисле да сам претња

Mene u 4 razredu izujedao roj osa, imao sam preko 30 uboda. Zavrsio u bolnici.

Bata sale opusteno, to se i meni desavalo. Ostar zvuk probudi me samo ja kasnije odma zaspem hhah

pravite od muve slona jbt

Ma znam srbendo, nego me jebe sto ne mogu da zaspem posle. I probudim se ujutru za posao kao posran.

Nego citao sam negde da bas taj trenutak polusna kada tripujes budalastine je trenutak kada centar za logicko zakljucivanje najbolje radi. Jer je mozak neopterecen spoljnim svetom. Kazu doktori da su snimali aktivnost mozga u tim trenucima, da ti delovi mozga svetle ko lunarni modul i tada verovatno ljudima padaju najbolje i najgenijalnije ideje na pamet. Problem je sto centar za dugorocno pamcenje u tim trenucima ne radi, pa se toga ujutru najcesce ne secamo.

Sigurno vam se desilo da vam nocu u krevetu padne na pamet neka genijalna sema za biznis i onda se ujutru probudite i zaboravili ste kako ono bese. Znam da se meni desilo x puta.

Čini mi se Edison da je imao "metodu" da se klacka u naslonjači i da upadne u taj "polusan", kada mozak radi u tzv. difuznom režimu, ali je držao u ruci neki predmet i onda neposredno pre nego zaspi skroz, ispusti predmet, razbudi se od buke i zabeleži ideju.

Ovo je tacno sto kaze ispred, meni se desavalo da mi padne na um u to doba briljantna melodija, kakav mocart i betoven, bukvalno razbija, i ne mogu da se setim kad otvorim oci, a znam dobro da sam je u sebi preslusavao nekoliko puta u polusnu