Podijeli sa Vukajlijašima

1. @rakun Момци без мајица су einfach jugend навијачка група ЦСКА Москва, а момци са мајицама су чини ми се спартак, мада у сваком случају добра ферка, имају доста клипова

2. Скинхеди су иначе ок момци, рецимо ови фудбалски хулигани (поједине групације). Нормалне групације договоре се за фајт, испичкају се, никад не туку даље неког ко је већ на земљи, на крају једни другима се захвале за добар фајт и тако крвави често оду заједно на пиво.
    Ови овде су већ мало ненормалнији. Мислим, јасно да неонацисти никад нису били добри с главом. Да су то они јасно је из два разлога: ударају ногама немилице ове на земљи, а и чује се пред крај клипа да узвикују ''SS''.
    ЕДИТ: Кад говорим о ''нормалним групацијама'' имам у виду Русе и Украјинце, не знам има ли таквих код нас. Никад нисам чуо да се нпр. неки Радовац тукао по правилима, камоли захвалио за фајт и попио цугу с противником :)

3. ja samo čuo da mlate često ove iz centralne azije što dolaze pečalabariti. i profesorica ruskog mi reče jednom da nije pametno naletiti na njih po noći ako nemaš svjetli ten i svjetle oči.

4. Faco, ti za budućeg popa imaš dobar ulični pedigre. Mada, moj bivši veroučitelj u srednjoj je bio pandur u ranijem životu, tako da ništa nije za čuditi.

5. Zlatan Ibrahimović: "Cristiano Ronaldo je izuzetno sretan momak. On uvijek dobije
    karte za prvi rad, da gleda kako Messi osvaja Zlatne lopte."

Reče najbolji igrač na svetu što se malih utakmica tiče i "čovek" koji šutira u glavu klince od 15-16 godina na treningu jer je on "faca" i "zvezda".
    Nemač pojma i klasičan indijanac sa primesama seljačkog idiotluka.

6. ja samo čuo da mlate često ove iz centralne azije što dolaze pečalabariti. i profesorica ruskog mi reče jednom da nije pametno naletiti na njih po noći ako nemaš svjetli ten i svjetle oči.

Професорица је у праву. Некувече сам присуствовао сцени кад у метроу за муџосом уђоше петорица-шесторица у вагон, разбише га ко маче, дошла мурија и хапси их, а они се смјешкају и честитају једни другима.

Faco, ti za budućeg popa imaš dobar ulični pedigre. Mada, moj bivši veroučitelj u srednjoj je bio pandur u ranijem životu, tako da ništa nije za čuditi.

Јок ја нешто посебно... Ал' да видиш овде на факсу неких монаха каратиста, џудиста и тако тих. Па ти ћапи паре с иконе без претходног испипавања терена људино :)

7. Дрогирана Веверица

Reče najbolji igrač na svetu što se malih utakmica tiče i "čovek" koji šutira u glavu klince od 15-16 godina na treningu jer je on "faca" i "zvezda".
    Nemač pojma i klasičan indijanac sa primesama seljačkog idiotluka.

Reče jedan Vukajlijaš, a Zlatan se podrpa za desno jajo.

8. Hehe, Zlatan nema jaj0. Izgubio ga pre par godina u obračunu sa Sinišom Mihajlovićem. :p

9. Hehe, tek ova dva dresa, uz onaj crno-beli, govore o tome koliko je goMno.

10. Trenutni rezultat zagonetne definicije koja je stara 4 i po godine i pisao je autor koji je malo duže na sajtu od mene. :-)

http://www5.picturepush.com/photo/a/11944333/img/Anonymous/Clip.jpg

11. Tek sad videh, sa mojim plusem je 103:0

12. E to je pravo ortačko lupanje pluseva!

13. Pa pronađi je pa joj daj minus, jbg...:-)

14. Ja sam dao šezdeseti

15. U meču Stoke-Chelsea koji je upravo završen, igrač Stoke-a Walters je zabio dva autogola i promašio penal. Bolje mu je bilo da je prespavao ovaj dan.

16. Nailazio sam na nekolko slučajeva definicija bez ijednog minusa a podosta pluseva, a možda bih i na više njih naišao kad bih ocenjivao svaku definiciju koju pročitam. Slabo ocenjujem, jedino ako je baš baš dobra ili baš loša pa onda ocijenim.

17. Мессалинина није, сјебали сте ме па сам ишао да проверавам. Курде, дај неки хинт!

18. Upravo je neko dao minus. 103:1.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.