Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mene je jednom po nekoj vukojebini u gluvo doba noći jurio rot, da sam imao čime, ne bih dvaput razmislio pre nego što bih ga upucao, mada inače nežno volim sve životinje i ne ubijam ni muve, ni mrave, ni bubašvabe, već ih lepo uhvatim pa izbacim napolje.

2. Ne treba se pitati da li je pandur retardiran ili da li je gazda retardiran, treba se pitati "šta bih ja uradio da sam pandur i da me napadne rot čoveka koga upravo hapsim".

Pa ne bih ga upucao.

3. Pa ne bih ga upucao.

Šta bi mu radio? Da si pandur? Savladao ga golim rukama ili bežao?

4. Pendrek, pa udri.

5. umirio bi pseto pendrekom, a onda bi gazdu usrao od batina pa bi ga na kraju kaznio zbog vođenja psa bez zaštitne korpe, zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, zbog upotrebe psa u svrhu odupiranja hapšenju, zbog maltretiranja životinje i zbog toga što je previše tamnog tena, a posle bi ga odveo u barutanu da vidi gde je pukla cev...

6. umirio bi pseto pendrekom

Srećno :)

7. što srećno, pružiš mu pendrek da žvaće i sve kul, dok ga grize pacifikuješ ga kundakom pištolja...

8. Ste probali nekada da potrčite na kera kada on potrči na vas?? Ja jesam. Ker se ukenja i okrene se.

9. Ste probali nekada da potrčite na kera kada on potrči na vas??

Cuj na kera, zaletao sam se na ceo pseci geng, useru se ko grlice i razbeze, pa laju malo izdalje. Doduse, to je bilo u samoodbrani, tj. preventivnoj samoodbrani, ne bih se bas zaletao bez preke potrebe.

10. Pa naravno u samoodbrani lolo

11. jesi probao na rota tako da se zaletiš? Zagrlio bi te od sreće.

12. Hahahahahhahah nisam imao prilike, hvala bogu.

13. jesi probao na rota tako da se zaletiš? Zagrlio bi te od sreće.

Ja sam probao, zato ih i mrzim. Doduše, prestao je da kidiše kad me srušio na leđa i zabalavio celo lice.

14. Ja sam na to gledao ovako: Ne mogu da ubijem kera jer mu je gazda idiot. Nek' me ugrize za ruku preko jakne, otkočićemo mu vilicu nekako lolol.

15. Bruce

umirio bi pseto pendrekom, a onda bi gazdu usrao od batina pa bi ga na kraju kaznio zbog vođenja psa bez zaštitne korpe, zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti, zbog upotrebe psa u svrhu odupiranja hapšenju, zbog maltretiranja životinje i zbog toga što je previše tamnog tena, a posle bi ga odveo u barutanu da vidi gde je pukla cev...

Idi bre Bruce, dobro je da nisi više na dužnosti, ukenja čoveka od batina.

16. Ne mogu da ti opišem koliko mrzim te zveri sklone mentalnim bolestima, a još više mrzim neodgovorne idiote koji takve zveri vode ulicom bez korpe, šta, mali im tuki pa da bar nešto imaju opasno? Moj zet ima staforde već godinama, nikad nisu izašli iz boksa bez korpe.

17. i pandur i vlasnik su smradovi
    al jbg smradovima se nista ne desi,ali zato jedini nesmrad mora nastradati
    inace sto se tice ovoga sto pricate
    od najmanje civave do najveceg sarplaninca svi kerovi funcionisu tako sto napadaju kad osete strah,a pokore se totalno kad vide da ih se ne plasis

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.