Prijava

Под овим подразумевам да може да промени име теме, да брише постове унутар ње и тако те зајебанције... Ша мислите о томе?

Било би кул, мада ја бих зајебавао људе.

па Хуго то само показује колико си неозбиљан лолололол

Свиђа ми се идеја. За!

Било би кул, мада ја бих зајебавао људе.

Е, то. Многи би.

От: За сам.

Ја сам против, може се лако злоупотребити. Свакако, за неке ауторе била би то веома корисна ствар, али опет... Боље је обратити се моду за потребне преправке и брисање спема.

Јел ово по принципу МОЈА ТЕМА-МОЈА ПРАВИЛА?

ако мене питаш Хуго, није... Мора да се поштују правила која су раније прописана... Спем се брише, и ако рецимо желиш да сам мењаш назив теме то можеш ти а не да малтретраш мода... Јеби га мени је то океј идеја, ако је наравно технички могуће

Ja sam o ovome pre mislio da predložim al koliko god bi to nekim ozbiljnim ljudima koristilo mislim da bi drugi to žestoko zloupotrebljavali tako da nisam siguran pa sam uzdržan

Protiv :)
Pošto, brisao bi se spam, koji objektivno i nije spam, nastali bi novi sukobi među članovima zbog nesporazuma. Ljudi bi kontrolisali temu iz nekih ličnih poriva i ne bi mogla da se prati nepristrasna diskusija. Zamisli, otvori se tema 'Zvezda ili Partizan', a onaj koji je otvorio temu je Partizanovac. Mislim, banalan primer skroz, ali dovoljan da ukaže na podeljenost mišljenja i neophodnu objektivnost kod svakog ko otvara temu :)

Deluje primamljivo... Ali protiv. Ostavlja mnogo mogućnosti za zloupotrebu.

Јел ово по принципу МОЈА ТЕМА-МОЈА ПРАВИЛА?

Došlo bi do zloupotrebe garantovano,ja sam protiv toga,nek ostane kako je sad, da modovi imaju prava da menjaju imena teme.

Jest zamislite povede se ozbiljna rasprava i onda otvaraču kvrcne nešto u glavi i sve postove prepravi u JA JEBEM :)

па кад сте неозбиљни, јебем му миша зна се шта је спем! ЈА НЕ ЈЕБЕМ постови! То би се брисало... но небитно, ако нећете не морате!

Reci Laki može da uredjuje temu Jebanje... Pa nam svima edituje postove da budu 'ja drkam' i ispadne da samo on i Slavko jebu (Slavko stvarno jebe).

Душан ставио смајли!!! Још да стави неки знак интерпункције и могу да умрем!

Nisam pomenuo editovanje postova, samo brisanje... ne moze nista da se edituje

Ма какви. Једино би дао да може отварач теме да мења наслов, али брисање и мењање постова, никако.