Prijava

Komšinica koja se žalila na sina i snaju:

-A oni troše ko da su rotfajleri.

Ortak1: E, a sto nemamo kontrolni u utorak?
Ortak2: Pa ne ide se u skolu.
Ortak1: A, da, nedelja je.

"Jok,u dupe cu da ih guram!"
Odgovor ortaka na moju opasku da se supozitorije ne gutaju.

"Шта је брже, санитет или амбулантна кола?"

"Словени су на Балкан дошли из Варшаве."

Sedim sa društvom u parku:

1: E, šta ćemo sad da radimo?
2: Ajde da mi poližeš patike!
1: 'Oću, kurac!

Prelazimo mi ulicu, i drugarica pretrčava, i zamalo da je zgazi neki auto, ona stane i prodere se:
- Alo, moronu, jel vidiš ti PEŠAČKI?
(A nigde pešačkog xD)

Naša razredna: Ako još neko progovori, neću birati koga ću pitati, nego ću metodom izbora.. :D

Ja sam učiteljicu u trećem razredu nazvao TATA! :D

Profesor iz fizike deli ocenjene kontrolne vežbe, i dođe do mog druga koji se zove Milun E.

prof: Da vidimo sledeći, Milica E!
razred: Ha Ha Ha Ha
prof: Ajde, ajde tišina! Pogrešio sam, izvinjavam se. Milutine, dobio si 4.

Priča mi drugarica koja aktivno prati Vukajliju:
"Čitam ja defke sa Vuke i naletim u definiciji ili komentaru na link. Otvorim ja to u novom tabu - mislim se, definicija, pročitaću je posle - uglavnom se nađe tu dobrih stvari. Kad odjednom, čujem muziku iz Sunđer Boba 'ZE je za zelenu algu na dnu mora...', znaš ono kako mi zvoni kad me ti zoveš? Pogledam ja telefon - ne svetli. 'Koj mu je' - mislim se. Uzmem telefon, pritisnem zelenu slušalicu, kažem 'Halo?' - nema ništa. Skontam ja nešto nije u redu, pa viknem 'Aleks, prs'o mi telefon, okreni me opet, čuješ?!'. Prekinem vezu. Onda skontam da pesma i dalje ide, i da ono što sam otvorila u novom tabu nije bio link za definiciju, nego da je u youtube-u otvorio pesmu iz Sunđer Boba."

Pitam ja druga: brate kamo ti ga Duki
Domi: brate uci
JA: a ti li si naucio il nemas da ucis?
Domi: NE BRE BRATE, JA RUKE RADIM!!!!!

Najveći idiotizam, vezan za faks, nekad bilo Opšta istorija prava i Nacionalna istorija, dva predmeta kod istog prof. I tuka izlazila na Opštu 6 puta, čovek je pustio jer mu se zgadilo da je gleda i naravno sad je opet gleda na Nacionalnoj. I izvali tako neku glupost da je Dušanov zakonik iz 18.veka. I prof
- Koleginice koliko vek ima godina?
- ...
- Koliko stoleće ima godina?/ prelazi u zajebanciju/
- Profesore to vi mene nešto pitate iz Opšte istorije? Ja sam to položila!
......
isti biser dotične na temu kako je marksizam bio vnugo od predmeta i kako su samo suvoparne knjige pisane bla bla tek će ti ona:
- Ne znam. Doduše mi smo marksizam učili iz sveske.

Isti onaj tip o kom sam pričao.
Nisam siguran da ćete verovati u ovo(nekoliko izvala sa istorije,ajd spojiću ih da ne razvlačim)

Istoričarka:Reci nam ti nešto o društvenom uređenju sparte:
Tip:Pa bili,su voi,ovaj,spartijanici,bili su onda per-perjee-perece,i bilu su oni što se zovu slično kao helikopter,ne znam sad tačno(heloti).
Istoričarka:Gde je bila prapostojbina slovena?
Tip:Pa,sloveni ssu živeli na Karibima!

Isti tip je takođe izvalio da je Tokio glavni grad Pekinga.

Meni je najjači lik koji je iz poslednjeg reda amfiteatra pitao profesorku: "Profesorka, šta vam piše tamo?" i pokazuje negde hemijskom.

Мене блам и дан-данас кад се сетим овога... Била прва година средње, имали смо географију. Е, код тог географичара си могао свашта да радиш, могао си да се пењеш на клупу, тај не би реаговао. У суштини, осим нас пар људи које је занимала географија, сви су кулирали предавања и радили нешто десето. Углавном... На том часу је географ објашњавао утицај месеца на земљу, гравитација, плима и осека, ово-оно... И убаци се другар Милан и каже (не знам на којим дрогама је био): Ма, професоре, да није месеца, они атлетичари што скачу, уопште не би могли да се одлепе од земље!''. На то се надовеже један други (не знам на којим је тек он дрогама био): ''А, бре, Микице, како си глуп. Па неће сигурно ноћу да скачу!''

Imam pobednika. Ortak je, u ČETVRTOM srednje, izneo sledeći postulat: "Žene pišaju na čmar".

Cetvrti razred, pocetak. Razredna proziva sve ucenike, da odredi ko je koja nacionalnost da upise i koju slavu slavi, gde zivi itd. I vracamo se kuci, ortakinja izvali: Jebte, nisam znala da je Jasmin (Ibrahimovic) musliman.

Jedan moj drugar sa treninga je sa nekih 13, 14 godina, tvrdio da je temperatura vode na gradskim bazenima bila -2 (!!!) kada se on kupao.

Evo moj jedan, u osnovnoj na casu mozickog, profesorka pusti muziku i sad trebas pogoditi koji muzicki instrument svira. i javim se ja i umjesto timpani ili timpan, ja kazem tampon! I klasika svi u smjeh! :)

A jedna moja drugarica zvala je drugu drugaricu, koja se nalazila u drugom gradu, da joj kaze da upali Bluetooth, da joj prebaci neku sliku!

Moja mlađa ćerka, u trećem osnovne, u kontrolnom zadatku iz poznavanja društva, na pitanje da napiše šta znači skraćenica SFRJ, napisala Socijalistička federativna republika Japan.