Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jel vi modovi možete da gledate u čet i kad neko istisne poslednje postove? dokle dopire vaša moć gledanja učet?
rifreš lavjelen
Mogu li da zagrijem vodu u mikrotalasnu pećnicu, pije mi se kafa a ne znam đe je rešoo. I ako mogu u šta da je stavim i na kolko da stavim da se grije.
Можемо, Манијаче до прошлог Васкрса да видимо чат.
Stavi je u plastičnu čašu ili posudu i okreni na 3 minute.
Sljedeće što moraš da paziš je da ta voda ne eksplodira kada ubaciš nešto u nju (zna se desiti ako je voda destilovana ili osiromašena materijama).
treba ti ključala voda za kafu, to nećeš dobiti iz mikrotalasne...
Može se skuvati voda u u mikrovalnoj. Ja uspjela čaj toliko ugrijati da je proključao. Naravno, to mi nije bio cilj.
Može i iz mikrotalasne, ali je govno neviđeno.
Znam Bruse no ovo je instant kafa, piše samo se prelije vrućom vodom i stavi se 2-3 kašičice i promiješa se. Ipak ću ja potražit rešoo, ne volim kad sam učesnik u neočekivanim eksplozijama.
Treba mu minimum 70°, more kava komforno :D
ma opusteno...ja zimi i ne kuvam drugacije caj!
Mešja, slobodno ugrij vodu u mikrovalnoj, pogotovo ako je ta iz instant. U stvari, ako imaš vruće vode u bojleru, ne moraš ni kuvati, što b se patio koj kurac?
Sipaj iz bojlera jednostavno.
U stvari, šta će ti kafa u ovo doba noći?
A sto je sadrzaj iz mikrotalasne kancerogen nikom nista?
Boksere ja sam čitao da uopšte nije toliko kancerogen kao što se priča.
Pije mi se nešto slatko a navadio sam se na ona sranja iz kafemata zadnjih nekolko dana, kad sam se probudio danas posle posla tijelo 8vreteno) mi je tražilo kofeina i reko sad ćeš ga i dobit.
Ma meni je brate skroz to logicno zato sto je na brzinu itd sta znam a inace nisam skeptican po tako tim pitanjima al eto ta jebena mikrotalasna mi zapala za uvo i drzi me utisak, nemam je u kuci.
Ja kontam da su kancerogene vatrostalne plastične posude i da one oslobađaju neke kurce kada ih udare ti mikrotalasi. Zato u vatrostalno staklo i opaaaaaa!
Boksere ovako stoje stvari (bar ono što sam ja upućen i čega se mogu setit): sva tehnika zrači. Od telefona, televizora, kompjutera, šporeta, bojlera, SVI ti uređaji zrače nekom energijom, infracrvenom ili čim već, fora je što se ljudi dofate jedne stvari pa im samo ona šteti a ove ostale se okej. E kurac, nije tako.
No, jedete li vi margarin? Ja sam čitao da je to najobičnije mazivo koje ni jedna životinja ne jede.