Разноразно питање

1. kako je to moguće uopšte, jbt?!

2. Znači, Vidro, usb nije uključen, a ti si samo kliknula na aplikaciju i konektovana si?

3. хахахха каква мађија. нисам имао појма да то може тако.

4. ništa uključeno nije. samo kliknula i konektovana sam.
    živo me zanima šta je...

5. Postoji opcija da ti kada se priključiš na vajrles da ti dalje budeš modem, da se drugi mogu nakačiti na tovj telefon-laptop pa da tako ti preko tog nekog se povežeš na njegov net.

6. ako nisam dobro objasnio, evo ovako:
    Ja imam telenor net, vajrles i imam opciju da ja dalje budem modem prema svima kojima sam u dometu, i imam uključenu tu opciju, ti me onda vidiš, konektuješ se na mene pa preko mene koristiš taj vajrles net.

7. Remac je dobar kosmija, daje net dzaba :)

8. Волим тако некад да се окренем леђима ка вајрлес рутеру и сурфујем преко телефона. Суптилно тада осећам вајфај зраке кроз себе, и онда волим да кажем да сам на интернету...

9. kul.
    fala neznanom komšiji! :D

10. mozda si jednostavno u blizini neke free internet zone. telenor je uveo besplatan internet u masu parkova i cuda....

11. Jao, Remac, da se onda nije neko nakačio na moj internet, a onda meni stigao račun od 12 500? Kuku meni...

12. mozda si jednostavno u blizini neke free internet zone. telenor je uveo besplatan internet u masu parkova i cuda....

to tedoh reći. Ja u Borči pa vatam neki besplatni vajrles, tako se i zove. lololo

13. ali, ovo nije vajrles tip konekcije uopšte, nego ima onaj telefončić
    i plus, nema nikakve jačine signala i tih fora, nego jednostavno, ona ista ikonica kao kad si konektovan preko kablovske npr, jebo mater, znate na šta mislim:D
    dakle, ništa vajrles

14. Брате, имаш џабе интернет и дошла си да се жалиш? лололо

15. lol vidra ustekala kablovski net i nije joj jasno kako ga ima
    da nisi ti slucajno se povezala preko svog telefona. tipa da ti je ukljucen bluetooth. Nemoj da ti racun dodje pozamasni.... okaci print da vidimo na sta ta ikonica lici...

16. Ја сам свој вајфај назвао BESPLATAN INTERNET SIFRA YSZ, па их дркам да уписују шифру по пет пута, да трипују да су лоше укуцали.

17. a možda i jesam.
    al pripejd sam, plus imam nekih megabajta preko neke promocije.možda je to to?

18. Ја сам свој вајфај назвао BESPLATAN INTERNET SIFRA YSZ

Краљу! Требао си да додаш још нешто што је на свакој тастатури различито.

19. pa postavljas pitanje u fazonu "ne radi mi ves masina, ono joj ne radi znate sta. E, pa, sta da radim." okaci print ikonice.

20. Ја сам свој вајфај назвао BESPLATAN INTERNET SIFRA YSZ, па их дркам да уписују шифру по пет пута, да трипују да су лоше укуцали.

BRUTALA!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.