Dal' je kasno da kastriram mačka (poklon za rođendan) ako ima 4 godine?
Brate mili, u jeku mladosti kurac im je 3 milimetra. Ako mu sad u erekciji bude 2mm, smatraj da imas kuronju i kurci se po gradu.
Pusit bre macka da jebe, nece ti djecu radjati..
Ne ljuti se smorko, ko zna šta joj se dešava. Verovatno ima grižu savest da te ispali, pa će da ti složi neku priču... i meni je dijagnostikovana depresija. :)
Ma u redu je to. Ja sam je stvarno prihvatila, sve je to za ljude, iako pola njene grupe, na žalost ne misli tako, ima i jako negativne stavove za neke stvari, kad je pitam za nešto što je položila, ona mi ispriča kao da ću umreti ili se ne seća ničega, jelte... Ali, od tada je prošlo, skoro je gotova sa terapijom, i BRE! Zove mene svaki drugi dan i naglašava koliko su bitn aprijateljstva i ta sranja jebena I DA TI MENI, BAR IZGOVOR DA SMISLIŠ, NE! TI MENI UGASIŠ JEBENI TELEFON! A DVE NEDELJE MI ISPIRAŠ MOZAK BIOSKOPOM!
nikad nije kasno da ga kastriraš, pitaj samo veterinara ima li šanse da preživi :)
Je l' kućni mačak? Mislim da može, ako baš moraš. :) MA KASTRIRAJ STOKU, ONA ĆE MENI DA UGASI TELEFON! lololo Izvinjavam se. :)
Dal' je kasno da kastriram mačka (poklon za rođendan) ako ima 4 godine? Nije bio seksualno aktivan, ali počeo je da zapišava kuću.
Verovatno to nema veze sa zapišavanjem, ostavi životinju da živi. Ili ga pusti malo napolje, sad im je sezona koliko čujem da se deru, smiriće se kad se vrati. Ako se vrati.
Inače, evo, da se smirim, mada nisam smirena jer joj je ugašen telefon i napisala sam joj ok, kontam da te ne zanima, ako ne pravi velike probleme, nemoj ga kastrirati. Posle će se naglo ugojiti, mogući i da će imati problema sa tvrdom stolicom. Polni hormoni nisu bitni samo za polne nagone.
moram češće da navraćam ovde, mislio sam da sam samo ja lud
Pozvala ladno još jednom, UGAŠEN fon, E! Ugašen! Na pola trećeg poziva je ugasila! Jebote! Pa da imaš deset depresija, ne budi stoka jebena. NEĆEŠ IPAK U JEBENI BIOSKOP?! Ne moraš! Neću više ni da se trudim. A nije ni prvi put da zajebava, ali ona MENI da drži pridike kako treba po svaku cenu da se viđam sa prijateljima, bližnjima i ta inspirativna sranja... A tako me odjebe... MURŠ! Baš sam popizdela.
Ne vidim u cemu je problem. Reci joj samo da si pomerala obaveze i da je trebalo da se javi. Neki ljudi se sa problemima bore tako sto ih ignorisu. Nije ti pola familije pobila. Ako ne zna koja je cena karte, verovatno ne ide u bioskop, sto vrlo verovaatno povlaci da nije preterano drustvena. Ne mozes od nje da ocekujes da se ponasa drustveno normalno. Ako si stvarno drugarica onda ne ocekujes mnogo zauzvrat, nego pruzas i nadas se najboljem. Popi' pivo i iskuliraj, a njoj reci da je ipak trebalo da se javi bar i da kaze ili da ti kaze da nije sigurno da ce doci. Imam isti tip drugarice i nije losa osoba, jednostavno to su bubice koje neki od nas imaju.
Ti se skidas gola i trcis po kuci igrajuci se rata, ona prekida i gasi telefon - svako ima svoju zabavu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nije kul. To su ipak jaja.
Dont mess with balls.
svakako bi bilo lepše da mu pokloniš klupko ili ogrlicu
Brate mili, u jeku mladosti kurac im je 3 milimetra. Ako mu sad u erekciji bude 2mm, smatraj da imas kuronju i kurci se po gradu.
Pusit bre macka da jebe, nece ti djecu radjati..
mislim da je rekla da je dobila mačka za rođendan, ili pogrešno mislim
Ma u redu je to. Ja sam je stvarno prihvatila, sve je to za ljude, iako pola njene grupe, na žalost ne misli tako, ima i jako negativne stavove za neke stvari, kad je pitam za nešto što je položila, ona mi ispriča kao da ću umreti ili se ne seća ničega, jelte... Ali, od tada je prošlo, skoro je gotova sa terapijom, i BRE! Zove mene svaki drugi dan i naglašava koliko su bitn aprijateljstva i ta sranja jebena I DA TI MENI, BAR IZGOVOR DA SMISLIŠ, NE! TI MENI UGASIŠ JEBENI TELEFON! A DVE NEDELJE MI ISPIRAŠ MOZAK BIOSKOPOM!
Je l' kućni mačak? Mislim da može, ako baš moraš. :) MA KASTRIRAJ STOKU, ONA ĆE MENI DA UGASI TELEFON! lololo Izvinjavam se. :)
Neće ništa da se baci, napraviću sebi minđuše od njegovih mudašca. Žao ga i meni, al' štaznam...
zahvaljujem, kapetane
moram češće da navraćam ovde, mislio sam da sam samo ja lud
Verovatno to nema veze sa zapišavanjem, ostavi životinju da živi. Ili ga pusti malo napolje, sad im je sezona koliko čujem da se deru, smiriće se kad se vrati. Ako se vrati.
зашто кастрирате животиње ју сик сик пипл!?!?!?!?
lolčina
A da l je kasno, zavisi, ako si mu to namenila za treći rođendan, onda si godinu i kusur zakasnila.
punom parom napred
Jel bi ti voleo da ti odseku jaja za rodjendan? Bolje mu kupi grebalicu..
Uvek se vrati. Onaj moj se posle tri dana dovuče kući mrtav... Ček, mi o mačkama? Aaa pardoniram.
Fala na savetima, ipak mu pravim specijalitet s maslinkama sutra. (pre nego što mu otfikarim međunožje)
Inače, evo, da se smirim, mada nisam smirena jer joj je ugašen telefon i napisala sam joj ok, kontam da te ne zanima, ako ne pravi velike probleme, nemoj ga kastrirati. Posle će se naglo ugojiti, mogući i da će imati problema sa tvrdom stolicom. Polni hormoni nisu bitni samo za polne nagone.
Stojim iza svake reči. lololo
Nađi kafanu koja je dalje od kuće, jednom će promaši da jebe raka.
Ne vidim u cemu je problem. Reci joj samo da si pomerala obaveze i da je trebalo da se javi. Neki ljudi se sa problemima bore tako sto ih ignorisu. Nije ti pola familije pobila. Ako ne zna koja je cena karte, verovatno ne ide u bioskop, sto vrlo verovaatno povlaci da nije preterano drustvena. Ne mozes od nje da ocekujes da se ponasa drustveno normalno. Ako si stvarno drugarica onda ne ocekujes mnogo zauzvrat, nego pruzas i nadas se najboljem. Popi' pivo i iskuliraj, a njoj reci da je ipak trebalo da se javi bar i da kaze ili da ti kaze da nije sigurno da ce doci. Imam isti tip drugarice i nije losa osoba, jednostavno to su bubice koje neki od nas imaju.
Ti se skidas gola i trcis po kuci igrajuci se rata, ona prekida i gasi telefon - svako ima svoju zabavu.
Za rubriku "PITAJTE BABU, BABO ODGOVARA"
Smorko, možda da odeš do nje kući da vidiš šta radi? :)
Ove zene bi samo muda da sjeku, ccc, gdje ce vam dusa...