Разноразно питање

1. Eo ole maćori, došao malo jednom u mjesec dana. Šta ima miliiiiiii?

evo,brate,krivim se :D

2. jel bi se smejao da ti upadne fazan u auspuh?

3. Знају ли овде неке жене или Брус да ми кажу неки добар начин за скидање супер лепка са прстију, а да није нека киселинчина јер бих се сав изгоријо колко сам смотан?

4. неке жене или Брус

за скидање супер лепка са прстију

Hahahaha

5. dobra fora, dopada mi se :)

uzmi skidač laka za nokte u prodavnici, nije kiselinčina, a lepo rastvara super lepak - samo nemoj Vučiću da kažeš...

6. To pitanje je postavljeno bar 50 puta...
    Nema načina, ne pokušavaj ništa, samo ćeš da potrošiš sve hemikalije po kući i još ćeš da pogoriš prste. Za par dana će samo od sebe da se skine. Čista mehanika.

7. Сат времена сам скидо зубима и турпијицом, интересовало ме има ли неки бржи и лакши начин.

8. Ima. Ako imaš u blizini tartan stazu, odlična je.

9. ih nema? Kooka kola...kad uradi ono kuvanom jajetu sta mislis da ce da uradi tom hipsterskom lepku sa prstiju...moze i Egzotik Vrnjci...a dobar je Egzotik nego se svi femkaju kao mi smo kul pijemo Koka Kolu zero, "gledaj onog seljaka pije ono sivo govno, kako ne kul totalno", a vamo kad su sami.....imam paket egzotika kuci, boli me kurac, nikad se nisam stideo. Jebite se picke jedne smrdljive !

10. Умочи прсте у теглу домаћег ајварааа

11. Da li su četnici baš tolka govna da su zaslužili da seriju o njima pravi Radoš

12. Страшно јеботе, нервирам се.

13. Darth Bruce
    dobra fora, dopada mi se :)

uzmi skidač laka za nokte u prodavnici, nije kiselinčina, a lepo rastvara super lepak - samo nemoj Vučiću da kažeš...

Господине, то са скидачем лака је гнусна лаж.
    Покушао сам већ и не ради.

14. Razređivačem probaj. Ako može da skine jebenu uljanu farbu tešku ko olovo, može i šugavi superlepak.

15. Odblokirajte temu nba2k14

16. odblokirana, bio dupli post

17. Спем форума? Какав курчеви спем? Јесу ли разни Боб Рокови, Пазлови, Ја сам расни и слични били бановани у последње време, откако сте усвојили нову политику бановања? А отворили су брда тема и срали свуда. Заболе ме курчина за ваш форум, наставите да се јадате, серете о политици и делите рецепте. Зато вам је такав какав јесте.

18. Šteta, tvoja tema ga je učinila boljim mestom.

19. Je li postoji neka šansa da se vratimo na staro? Ovo postaje vulgarno-primitivan sajt.
    Ja prvi, pa svi ostali. Nije ovo dobro.

20. Banujte ovu stoku za stalno, za njegovo i sveopšte dobro. Uveo je ono najniže i najprimitivnije vređanje na Vukajliju i zbog toga je sajt zahvatila poplava wannabe jebača.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.