Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Evo.
Pazle imam ti ja ovu http://www.superknjizara.hr/?page=knjiga&id_knjiga=62806 i 3 knjige od Dena Brauna, to su mi najokultnije knjige što imam. Javi se da izvršimo primopredaju i malo se šegačimo hehe.
Prirucnika nikad dosta, ako moze i meni oni okultni.
Ја имам Пола Жагоа, па таман можемо и тему да отворимо, када се све то добро ишчита.
А има ли шта из ангелологије или су све сами некрсти у том списку? Мада може, такође, ако није проблем :) Не делује ми да ћу наћи нешто занимљиво, али да не грешим душу, кхм, кхм.
Vlade, baci i meni to što imaš... :) trep, trep :)
Može li meni na pvt "Vještičji malj"?
кад већ дијелиш, мени треба 3000 долара, могу сачекат до краја фебруара
фала
Jedna inkvizicija stiže :)
фала
Evo odmah, ne moraš vraćati :)
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/161593/161593,1238778931,1/stock-photo-three-old-thousand-dollar-bills-27869557.jpg
Mala Vidro oces da me poslusas nesto? NE BATALJUJ FAKULTET trunjetijebem. Idi u Ameriku, ako nadjes nekog cipova nadjes, ako ga ne nadjes doneses malo para pa nastavljas dalje. Ako sad batalis-gorko ces se kajati. Nateraj sebe da sad bas navalis da dajes ispite i pusti trazenje posla u kurac, jer pod jedan , USA viza nikada nije 100% sigurna a pod dva, nije sigurno da ces otici tada kada ti je receno. Meni su rekli kada sam ja isao na brod , da cu cekati tri meseca i zvali me da se spakujem posle tri dana, neki su cekali po sest, osam meseci. To sto se ne vidis u tome okaci macku o rep, zavrsi kad si pocela pa gledaj staces. I taj stan nemoj da ispustis ni slucajno to je dzabe sto placas, zadrzi ga i dok si tamo. Ne mogu da te gledam kako zaseravas da ti ne kazem.
PS. Ako bas oces da se resis stana,uzecemo ja i Kum popola. (makar neka vajda)
хаха, јој боже, осјећам се к'о да с мајком причам. :)
ма, немам ти ја шта чекат за визу, она је од 1. јуна до 31. октобра, свакако сам планирала да се вратим да дајем још испита, па да опет сљедеће године пробам да идем. а то за останак тамо ми је само једна од опција..видјећу шта ћу..
пази, не желим да остајем у србији послије факса, а у босну немам шансе да се вратим, јер посла за мене НЕМА. и ту сам ни на небу ни на земљи. ово ми дјелује као најбезболније рјешење, одем тамо, упишем неки двогодишњи колеџ, толико још могу да истрпим, можда добијем и неку диплому, нађем посао.. шта знам
мислим, то су све моји неки планови на основу искустава других људи са сличним проблемима, па покушавам себи да креирам неко рјешење, ал док не одем тамо и не видим како је, ништа нећу знати..
а теби хвала што си примјетио и издвојио вријеме да све ово напишеш, цијеним заиста :)
:*
Heh, vejv je dobio 1o iz genetike na medicinskom fakultetu koji je 352.na Šangajskoj lirsti fakulteta i može da se duva... Koji je tvoj adut?!
A o depresiji govorim iz iskustva u kojoj sam bio pune 2ipo godine (naglasak na bio), a to je podjednako dobro, ako ne i bolje od diplome...
Игром случаја, чуо сам од једног одлично дијагностичара да су му на праксу у ординацију долазили све људи са високим пресецима и да је њихово реално знање заправо го курац. Заправо, да се медицина тако урушила као факултет, у БГу да је то нешто невероватно. Није да серем Вејве, ја из оета имам седам, на мом ЕТФу, е сад, квака је у томе, што сам ја због лошег колоквијума морао да искидам испит, и за ту седмицу сам испит одрадио за јаку деветку или слабу десетку, како год хоћеш. Е сад, ја овакав несрећан са седмицом, након годину, две од полагања тог истог испита могу да будем професор многима који су дали тај исти ОЕТ са деветком или десетком. Оцена не значи да то много добро значи, наравно, не значи ни да не знаш. Али ствар је појединца. Можда ти знаш одлично, али веруј ми пола тих високих оцена је заправо зарађено тако што су људи загрејали столицу и научили нешто без неког посебног разумевања и слично. Још мања је шанса да ћеш наћи међу лошим студентима некога ко то добро зна, али немој никога да потцениш на основу оцене.
Стајем на страну Пазла, јер знам пуно људи са медицине у БГ. И много њих је глупо као курац, само су радници. Исто је и код мене. А наша два факса су далеко најцењенији домаћи факултети.
Поента приче, мојне мислиш да си ухватио бога за муда што си добио десет из неког предмета на Медицини. Иако поштујем то и честитам ти на томе, не значи то много у пракси. А много те коље у овој дискусији што си у исту ушао до јаја арогантно.
МАЛА ВИДРА ОЋЕ ДА БУДЕ ОНАЈ ТУРЧИН ШТО ЈЕ НАПРАВИО ЧОБАНИ ЈОГУРТ И ДА ОДЕ У АМЕРИКУ И НАПРАВИ НЕКИ ЧОБАНИ МАСЛАЦ И ДА УЗМЕ МИЛИЈАРДУ ДОЛАРА ЗА ГОДИНУ ДАНА И ДА ОНДА ИМА МАСЛАЦ ДА ИЈЕ И ДА СЕ УСЕРЕ ОД ЧОБАНИ МАСЛАЦА
http://www.slowtwitch.com/images/glinks/articles/WhatWeNoticed/chobani.jpg
Hvala, Santijago, tj. Reme, ali opet kažem, ako šta znam, znam genetiku. Anatomiju pokušavam maksimalno da radim i kad naučim jedno sve mi se čini da sam zaboravio ono drugo... Mislim, trenutno, da ja ovo ne mogu dati.
Ali genetika je nešto što mi je jako interesantno (a postoje razlozi za to), i nešto što nisam nabubeso, već sam sve sa razumevanjem odradio.
Profesorka koja me je ispitivala važi za najstrožiju na toj katedri, a kad sam završio rekla je da nema ništa da doda niti da oduzme, i da je prezadovoljna. Na usmeni odgovor mi je dala svih 5o poena, a na ispit sam izašao sa 49 od 5o, što ukupno čini 99 poena...ovo o poenima sam istakao jer smo imali kazneni test (skoro cela generacija) jer smo napravili neko sranje pišući odgovore online testova koji su uslov za prisustvo na vežbama, a pri tome smo dali potpis da to nećemo raditi jer je zabranjeno.
Test je imao 1o pitanja, od čega samo 3 na zaokruživanje, a svi zadaci su bili takvi da tako nešto ne postoji u knjizi, već je na osnovu teorije trebalo doći do zaključka, i to nimalo jednostavno. Ja sam dobio 9, a mislim da je generacijski prosek 4 poena...
A ova generacija je imala donju crtu na prijemnom za 1o poena više nego prethodne...
Zato dajem sebi za pravo da pričam o genetici i iskreno, voleo bih da radim na istoj toj katedri ako mi se ukaže prilika.
зато што објашњава везу с кевом кхххххххххх
Na kojoj katedri ćeš bre ti da radiš govnaru, prozivaš ljude za sterilitet po internetu, da bi bio vrsan genetičar i slično, moraš da poseduješ i jedan specifičan unutrašnji ljudski kvalitet, odnosno, jednostavnije, da ne budeš kurton kao ti. Mada dobro, to ne znači da nećeš moći da radiš u Beogradu na katedri, naravno.
ken ju ffiil d DŽIZS insajd ju
Ko se to našao da mi govori o ljudskim kvaliftetima?!
A gde ti radiš - pišeš na Tarzaniji, a ostatak što ne pokriju 8evra koje dobiješ, plaćaju mama i tata... Jesam upravu?
:(
damm u str8 babu gurl