Prijava

Је л' читао ко "Јебо сад хиљаду динара" и каква је књига?

Ja sam čitao i imam je, jebe knjiga, na osnovu pravog događaja je napisana ali mislim da su dijalozi (koji su vrh) izmišljeni ili preuzeti od naroda. Čitaj to što prije, a zaraza je knjiga, ja sam je praktično za jedan dan pročitao, progutao sam je tačnije.

Cuj cito, lagao neke zenske da sam je napiso...:) Moj stariji, ruzniji i neuspesniji hrvatski dvojnik Boris Dezulovic. Pa sta ga znam, ako si u fazonu da je sve ovo oko nas prevara, da smo mi svi narodi sa ovih prostora u sustini potrebni jedni drugima, malo jugonostalgija al ne ona bas otuzna, i ako te takve apsurdne kvaziratne price zanimaju, mozda ti bude OK. Ima ljudi kojima je to vrh. Meni se kenja od takvih tema, ali nije lose napisano.

Виђам је у овој мојој књижари и зарио ми се наслов у главу и звучи ми кул, па реко да видим зна ли неко нешто.
Хвала Меша, узимам је онда првом приликом.

Nemo tako torazulu. :) Mene se liči na jednu baš dugačku definiciju sa dosta dijaloga. Ja takvu književnost volim, držala mi je pažnju i zanimljivo duhovita je bila. Imam utisak da imaš nešto lično protiv autora. :)

Meśa

Ja sam čitao i imam je, jebe knjiga, na osnovu pravog događaja je napisana ali mislim da su dijalozi (koji su vrh) izmišljeni ili preuzeti od naroda. Čitaj to što prije, a zaraza je knjiga, ja sam je praktično za jedan dan pročitao, progutao sam je tačnije.

Шта, прогутао си је, па си је прочит'о за један дан? Је л' то значи да се у себи брже чита?

Ma nemam bre, i ja ga gotivim.:) Zezam se ja malo, stvarno licimo ja i on tako da su me par puta da neke zenske pomesale sa njim. Daleko od toga da on nije duhovit i elokventan, uz to je i dosta hrabar u odbrani svojih stavova, ne stidi se ni svojih gresaka (on je covek koji je promovisao Tompsona kada se pojavio), ali posteno meni je ta tema prezvakana, iako ju je on dobro obradio.
Jebiga, on je bas dobro prihvacen i ovde u Srbiji, ali ja sem naklonosti nekih LDP zenski od toga nemam nista. Vise bih voleo da je neki ekstremni hrvatski nacionalista, e to bih vec mogao dobro da iskoristim.

želi li neko da kupi kondom? 6 meseci nije korišćen, ja ne jebem, pa ono, ko hoće nek' se javi da se dogovorimo u pvt

ocu ja
da ga napunim vodom i da se igram

Može li neko ko ono baš kida engleski da mi se javi da mu dam da uradi 4-5 zadataka, msm da je present perfect i past simple samo u pitanju. Ja znam prilično, ali me mrzim da mozgam za brata koji je prva godina. ipak je to samo brat.
nabavio grupe, ali ne zna čoek, šta da radi, a mene mrzi

je l' ima možda neko iskustva sa liječenjem gastritisa?

izbaciš alkohol, kafu, šećer, duvan, kiselo, slano, slatko i prestaneš da se nerviraš - u mom slučaju neizlečivo

a sve ostalo normalno...

sta ti treba konkretno?

idi kod doktora. bar je tako izlecio jedan lik za kog znam da imao.

ma ne'am gastritis, hvala bogu, al pomažem nekome da jelovnik sastavi i otprilike u fazonu je "ma neka, piću ove lijekove, izliječiće me to", a puši 2 kutije dnevno cigara. tuga.

a, pa nece tako. lekovi kolko kapiram samo smire malo situaciju, al mora da se malo promeni odnos prema sebi. ko i kod svake bolesti koja nastaje zbog nezdravog tretiranja sebe.

dzabe pije lekove ako pusi uz to. slobodno mu reci.
kad bolje razmislim, lekove onda ne mora ni da pije, samo se dodatno truje.
posle su lekari losi. pih