Prijava

ja ne vidim da radim ista za ban,ako me banujete,to ce biti zato sto vam se ne svidja istina,sto je zigleda i kriterijum za ban i nije vam dosta sto mi jebete sestru

ja ne vidim da radim ista za ban,ako me banujete,to ce biti zato sto vam se ne svidja istina,sto je zigleda i kriterijum za ban

Pa ne baš. Ne možeš ljude da nazivaš sivonjama, kompleksašima i da vređaš. Po mojim kriterijumima to je za ban. Ne mora svaki mod da bude uvređen time, ali mene to vređa recimo. I to sa duplog naloga, što daje dodatnu težinu. Makar kod mene.

Edit: Plus spemuješ temu.

Па реко сам :'(

Jebemumiša Enemi, ostavio sam ti gugl link odmah ispod originalnog posta, čitaj malo...

@dzoni,a nekada smo delili to isto misljenje za modove

@dzoni,a nekada smo delili to isto misljenje za modove

A onda smo ga asimilirali u kolektiv...

Za neke određene koji su bili pre modovi, ja i dalje mislim da su se bahatili. Sada nema bahaćenja. Evo gore sam ti ukazao na tri prekršaja za ban na primer.

Jebemumiša Enemi, ostavio sam ti gugl link odmah ispod originalnog posta, čitaj malo...

Па како сам мого да видим кад ови поставе двеста постова у секунди... Елем, фала, али сам мисли више као направити нешто за снимање од ње, мсм контам да има најбитнији део камере колико год да је шит.

Додуше ово је добро:
http://astroturtle.com/wp/1999/01/converting-a-webcam-for-astrophotography/

Kaizene zašto ti na ovoj reklami riba ima govna na licu!
A ovamo glumiš neku finoću i kurac ne sme na naslovnu!
http://cdn.adnxs.com/p/fe/fa/df/5b/fefadf5bc6a09b5c70bd3d1371f1cf38.gif

И постовао си на њој, а правиш се да не знаш ко сам.

Престани да се укопаваш, децхко.

Сви трошимо превише времена блејећи на сајту, само не знам шта ћеш да постигнеш тим глумљењем кулоће, као ти тако необавезно свратиш и сваки дан се самоубеђујеш да ти ништа не значи. Лолчина.

ne pamtim ko otvara teme.u tvom svetu je to ocigledno neshvatljivo.dolazim da ubijem vreme,da nadjem nesto smesno,ne pamtim sta si ti kome rekao niti u kom obliku si se pojavio.da sam znao da si ti ovo,nema sanse da bi ti se obratio.naporan si i komunikacija ti je povrsna sa umetanjem reci koje neko nije izgovorio.donosonje zakljucaka bez pokrica.itd

Па и даље ми се обраћаш лол

Vidim neko me spominjao na ovoj temi.
Boli me kurac, uglavnom.

Je l' zmoderatori na vukajliji imaju neku platu ili se muče za džabaka ?

pa 50 evra mjesečno i nije neka plata, al eto, okej je naknada...

Samo da dodam na onu raspravu... bruse, zapata je prvo postavio taj post na neku drugu temu, možda baš ovde, i posle ga samo iskopirao komplet i otvorio novu temu jer su ga tamo gde je pitao svi iskulirali, išla je neka druga diskusija. Tako da ako si iz toga "da ne otvaram novu temu sad" zaključio da je on hteo sprdnju - nije, jednostavno je ceo post iskopirao sa neke teme gde je postavio pitanje, a pretpostavljam da ga je mrzelo da prepravlja, ili je zaboravio.
Ja mislim da je stvarno tražio pomoć u vezi toga, i nije hteo sprdnju. Ono, zabole mene da l' je neko banovan ili ne, neću da budem advokat ovde bilo kome, ali je sigurno da je pre toga pitao na nekoj temi gde su ga svi odjebali, pa je revoltiran time, ili što je stvarno želeo odgovor, otvorio novu temu.

A na novoj temi je dobio baš kvalitetan odgovor olololo

Па и сам је рекао у једном тренутку, парафразирам: "А и ја будала нашао где ћу да тражим одговор, овде све неке форџије". Што мени, уз ово горе што сам написао, говори да му је стварно требао одговор и да није хтео шегу.
Тако да бих се сложио са стеваном и двајтом да је подфорум разноразно слободнији и створен је за такве ствари, чак и да је била шала, а пошто по мом мишљењу није, сматрам да је безразложно банован.

http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2223#post_2763725
ево и потврде за ово што сам писао у претпоследњем посту, ипак је било на овој теми прво, па кад су га искулирали, отворио нову.