Prijava

завршила ми се лицитација на 540 мајку им јебем, ал добро не плаћам ја

Avon signičr i O2, kakav kurčev milion, na to se lože klinke.

Јесте ми нашли војводу јебали вас парфеми идите на елџибити параду срама дајте војводу!
#зарезисухомо

@skočko
Imam i O2, to mie za leto :D

pa da, Signature je zimski, onaj fini, malo jači, O2 je osvježavajući čisto eto onako.

Парфеми су за мушкарце, дезодоранси су за дечаке, средњошколце и оног лика што му је ћале једва нашо шљаку у трафици "Дуван" за 15 иљада да коначно више у 32. години престане да паразитира за кафу и тикете.

E, a šta da radish kad bi da naprskaš dezodorans pod miške, a stavio si i afteršejv, a ovako bi da staviš parfem? Ne ide to sve. A opet - ima svoju namenu, ne mereš afteršejv metati pod mišku, mislim nije praktično.
Koji Mens Helt momenat :(

nadji neki dezodorans sto se ne cuje mnogo. zajebi ona axe cimet sa primesama vanile i mrtve macke govna, nego nabavi neki dobar aftersejv ili parfem i neki sto neutralniji dezodorans, i picke ce da se lepe za tebe ko muve na govno

nema nista gore nego kad se pomesa miris znoja sa nekim dezodoransom sto zaudara na one jelke u kolima.

Da, to ima smisla, tako nešto i radim.
Koliko dugo se otprilike čeka dok se ne zalepe? Misim čke?

A realno, valja imati neki jak dezodorans u šteku, pa makar i shugavi LMX-RAID, ne može čovek da se tushira 5 puta dnevno, dakle neki da prekrije intenzivno zrachenje jarchevine, makar privremeno. Ono, skoknuo bi do prodavnice, a da ne provale koliko si u datom momentu akutno zapekao.

ђеним и малиција јебу маме

treba se ima neki sto mirise na cisto, na sapun ili tako nesto. a i ako malo smrdis nakon celog dana, jebi ga, nemoj se unosis ljudima u lice, ako odrzavas normalnu higijenu, tipa da se okupas ujutru, nece da se primeti.

i nemoj ujutru kad ides na poso da se natopis parfemom ko da si krenuo u picku. zene i muskarci sto su ujutru u vozu namirisani ko da su u jebanje u 7 ujutru krenuli su seljaci.

celt je nash lajf-kouč.
Dr Lajf Kouč
LOLOLO

jesam, sve to znam u teoriji.

Najbolje utiske je ostavljao DOVE MEN+CARE CLEAN COMFORT gel za tuširanje u kombinaciji sa identičnim aerosolom. Dobro ujutru a dobro i za noć.
Ima blagi miris kreme, kace istuširaš i odmah po izlasku naprskaš ovim jedno 6 sati mirišeš koliko god lučevine izbacivao.

svi neprijatni mirisi su na neki uvrnut način pomalo prijatni osobi koja emituje iste .

Ja sam imao Tom Ford Noir, pazaren u djuti fri šopu na aerodromu. Priznati moram, prvih dana po svršenom pazaru sam se osećao provironski pretenciozno. Posle kad sam se sračunao koliko sam para potrošio za 100 ml tečnosti, u tamnoj bočici sa belim arial imenom markantnog američkog homoseksualnog modnog dizajnera, oduševljenje je blago splasnulo, ali nije jenjavalo, bio sam i dalje motivisan obećavajućom potencijalom učinkovitošću proizvoda na suprotni pol. Ozaren, špricao sam se varirajući lokacije, frekvenciju i intenzitet, u prevodu, jebiga nema đe nisam i kako nisam... ali bez nekih rezultata vrednih pomena. Jedino je svakodnevno punija crnkinja, čistačica na poslu, oko 6 časova popodne, uporno bacala duži zagonetni pogled na mene uz blage reči kome merda ili toto. Kad sam malo naučio portugalski, dilema je rešena, shvatio sam da je izuzetno nerviram što bacam plastične čaše od instant kafe u kantu, jer se zalepe za kesu unutar kante pa mora ručno da odvaja. Pouka svega, džabe parfemi ako je čojek tunjav, đembeo i zabagreo za kompjuterom.

P.S. Meščini, Bohor bi kolosalno mogao da doprinese ovoj diskusiji, makar kolokvijalno na osnovu sopstvenih empirijskih premisa da nas udostoji nekih induktivnih konkluzija ... Deluje kao čovek za to.