Prijava

Sarana je skupa manifestacija...
NEŠ SE TI NAJESTI BAJADERA ODMENE!!1

Ne bi trebalo. Meni se sto puta nije okretalo i nista ne fali.

Alo majmune ja pričam o mikrotalasnoj!
Šta se gubiš idiote?

izbjegavaj mikrotalasne
nije to zdravo

Ko te jebe, Neše geju! Ja sam svoje pitanje okačio još juče, a ovo je replika na Jehovov komentar.

Hranu okreće da bi se ravnomerno ugrejala. U principu nemaš problem ako je veće i ne vrti. Ugrejaće svakako. Mikrotalasnoj ne smeta ništa.

Slao sam beke pare postnetom i radnica sjebala u imenu jedno slovo i sad taj covek ne moze da podigne pare, samo treba u postu da odem i da to ispravim jel?

Ako ima broj postnet uputnice ne bi trebalo da je bitno, idi u poštu pa neka ponište i pošalju ponovo, ali ponesi onu svoju potvrdu o slanju.

Kontam ja da magnetron širi dobro talase kroz prostor mikrotalasne al mi se činilo kao da će ono što je okrenuto ka izvoru zračenja biti više podgrejano-pečeno-odleđeno

zavisi ti dosta od kvaliteta i jačine mikrotalasne, veličina objekta u njoj igra ulogu, ako je neka jeftinija mikrotalasna onda moraš na kraće periode pa ručno obrtati tanjir

Oćel štogod smetati mikrotalasnoj i hrani u njoj ako hrana ne može da se okreće u njoj zbog svojih gabarita? (nisam celo prase ubacio unutra, odmah da se razumemo)

nece nista. kvalitetnije mikrotalasne i onako ne okrecu hranu u krug.

ZAKOLOVRTI TI PONEKAD!

Samo nemoj nagurati ko Mr.Bin komplet ćurku u majkrovejv, oće pukne.

Idoh do poste, majku im u picku jebem ja. Kaze vi ste se potpisali sto niste gledali dal ima greska i jedino da mi vrate pare pa ponovo da posaljem a proviziju od 400 da zadrze i ponovo da naplate. Govna mamu im jebem. Ko da sam ja kriv sto su pogresili. Pu.

Извучеш говно кроз отвор на шалтеру и налупаш шамаре.

Da ti ja kazem, bolje ti je modovima na ruke dati pare, neko tako preko poste! ;)

Danas mi stigla RAM memorija. Kingston HyperX 4GB DDR3 iz Emmija. Ubacim u komp,palim,nece da radi...(inace,imam jos jednu,potpuno istu takvu),izvadim ,,staru" i ostavim samo ovu,komp i dalje nece...Je l' postoji jos nesto sto mogu da probam pre nego sto posaljem na reklamaciju?

а колко херца?

1600 obe. Kazem,potpuno iste. Kingston HyperX @1600MHz 4GB DDR3 CL9. Je l' treba nesti u BIOS-u da se podesava?

Pa nema šta ako su iste, a uključivao si u isti slot i ta druga ne radi.
:(

Ako imaš 4 slota probaj je u svima, ukoliko nema rezultata traži zamenu. Kolko si puko za nju?