Prijava

Automobilizam
GTD, malopre

Kako mislis da diskonektujes fon sa usba i da nastavis instalaciju na kompu? Ne kontam sta treba na kompu da instaliras?

Jebes kjanogen mod, imo sam ga ja, msm nije loso, ali je vise za ljude koji razvijaju aplikacije i tako nesto, ko linux za komp. plus nemas radio jebeni na kjanogen:D
SteFane meni to djeluje kao da si instaliro neke aplikacije na memorijsku karticu telefona pa ti ne cita dobro karticu, jer vidis da cak kod svage aplikacije koja ti se ne pojavljuje prikazuje u cosku SD, sto znaci da ti ne cita SD karticu dobro. Imala je moja sestra slican problem kad joj je ispao telefon pa se sjebalo citanje SD katice, preporucujem da izvadis SD karticu i ponovo je umetnes i vidis jel fercera ondak.

Je l zna neko crtani, tamo neke 80e, 90e, nalik voltronu, neki klinac baca neki jebeni novcic i stvara se jebeni pentagon neki i izlece robot jebe kevu. Odlepicu, pomagajte.

Šćefane
Najlakše ti je da skineš cjanogen mod na SD karticu, pokreneš onaj androjid rikaveri (volume up + home button + power, mada sve zavisi od telefona)
I onda obrišeš sistem koji je već instaliran i pokreneš instalaciju cjanogena onda
Jer preko kompa kad instaliraš uvijek se sjebe
Instalirao nekoliko puta na nekoliko telefona, i nijednom nije htio preko kompa

EDIT: Cjanogen mod jebe, dok sam imao xperiu arc s i galasy s2 radili su kao satić. Drug izvuče s4 novu, ona zašteka dok moj s2 gazi dispikbl mi bez greške

Koja je fora s filmom 'Notebook'?? Šta god da upalim na internetu, pojavi mi se nešto vezano za njega, evo sad i Bušido spominje na temi s fotografijama, pa Đoković u nekom klipu što sam gledao pre pola sata, pa sam video neke skrivene kamere vezane za film jutros. Mislio sam da je nešto sveže, kad ono film od pre deset godina, nije čak ni preterano dobro ocenjen.

Ima veze sa povećanim lučenjem estrogena, nešto kao uzročno-posledična veza.

Govnurda Rade. Pešovanska limunada za neizvučene nelorde.

Pustio sam suzu kad se baba seti da je deda zapravo lik što je jebe ceo život.

Ja koliko sam ukapirao to je neki emotivni mnogo film uz koji i krajišnici plaču

Nije brate. Ovaj, kazem, baci neki novcic koji stvara pentagram neki (napisah jebeni "pentagon" gore, kolko sam se iznervirao dok sam trazio) po zemlji, i iz njega izlece robot neki da ga jebes.
Svejedno hvala.

je l ima nekog na vuki da je devedeseto i studira psihologiju u bg-u, ili makar neko ko nije devedeseto a studira psihologiju u bg-u?

setih se pre minut i sam njega, ali ne znam da li ce biti raspolozen za saradnju :)
poslao sam mu vec pvc...

Treba li šta od dokumenata za zamenu lične karte, pošto mi je ova istekla? Tražim nešto po netu, ali ništa ne nađoh za zamenu tih novih ličnih...

Mislim da treba samo da platis. Oko 2000 ako se ne varam.

Kada skidate nesto sa torenta koliko vam je obicno brzina downloada?

Izbije na maksimalnu brzinu veze, ali nekad ume i da štuca na manje. Neke crtaće sam skidao tipa 10 dana, bili spori sideri. Što, opet te zeza download?

Jok, nego nisam odavno skidao a u medjuvremenu mi povecali brzinu neta pa sam juce nesto skidao i roka mi 1,1 mb u sekundi a nikad nije preko 700kb/s pa sam odusevljen a zanima me jel nekome skidalo jos brze. Tj koliko je maksimalna brzina.