Prijava

zamisli sad celavog lika sa dlakavim dupetom, kolko se on covek zbuni kad udje u kupatilo.

http://elakolije.univerexport.rs/slike_pro/pro_v_1006079.jpg

sta ce prosecnom srbinu vise od ovoga. i jos ima gratis

LMX proizvodi su bukvalno x u 1: npr. njihov "dezodorans" moš rabiti umesto RAID-a i WD-40 komotno.

hahahha, bukvalno
Sjećam se kao klinac kad sam kupovao dezodoranse
najjači su bili, plavi onaj

Ti muški su odlični, ženski su već sranje, za žene važi što manje multipraktično to bolje. Jer kupke su pravljene da su blage, kao mleka za negu i onda kad to staviš na kosu, loše opere. Blago vama.

Mora industrija od nečeg da živi, tj. od žena i pedera, realno.
Imaju neka pakovanja za kosu, pa neki kondišneri, jebem li ga, pa šamponi za masnjikavu, a letimično suvkastu po krajevima, pa tek onda pun k nekih gelova, želatina, sprejeva, ne znam više čega sa jojobama i ehinaceama.
Dok namontiraš glavu, saznojiš se, pa opet moraš na tuširanje.

Idi bolan, pa ja na kosu ne stavljam ništa što nije l'oreal il' Igor Garnier

Imaju neka pakovanja za kosu, pa neki kondišneri, jebem li ga, pa šamponi za masnjikavu, a letimično suvkastu po krajevima, pa tek onda pun k nekih gelova, želatina, sprejeva, ne znam više čega sa jojobama i ehinaceama.

This is legit. Recimo ako probaš bebeći šampon, ne da ti neće odmastiti glavu, nego četiri puta da opereš, pa jedva da spereš sve. I to što je za krajeve i tako stvarno pomaže, sad što muškarci ne vide razliku, to je već druga stvar i to kompanije zabole, one će i dalje potencirati reklame gde će muškarci jedva čekati da stoje u redu kod jedne šalteruše jer koristi voš en go, dok će drugi slobodan šalter totalno ignorisati jer druga pere kosu dvolitarskom koprivom.

Pričajte šta 'oćete kad svi znamo da se kosa prvo pere nekom dvolitrenjačom tipa kopriva il' aloe vera pa onda kap Head&Shouldersa ocean fresh

Dodaj me na fejsu Smorka <3

Pošto imam osebujnu perut, evo recepta koji koristim godinama i pomaže:

U flašu od 1 l istreseš dva kosili šampona za kosu, pantenol rastvor, kapi koprive i AD kapi. Neko dodaje i ricinusovo ulje, ali ono ide samo za nemasnu, suhu i ispucalu kosu, dakle, ja ne stavljam.

Ako ne volite šamponsku hemiju, stari narodni recept je:

Umutiti žumance, ricinusovo ulje, pantenol i kapi koprive, napraviti gustu masu, metnuti na kosu, pokriti peškirom i držati 2 h i isprati. Raditi sedmično.

Imaš šta za hemoroide keltike?

Dodaj me na fejsu Smorka <3

seen ✓ 0:15

Za hemoroide ne znam. Pitaj političare, oni znaju najbolje.

Ma bre koju mi kupku kupe sa njom perem sve delove tela i sta mi fali?

Pa i ja ne vidim razliku, nego sampon na glavu i sa njime operem i ostatak teleta i nista mi ne fali. Nego vidim da ljudi koriste posebno pa reko mozda ima neke razlike. Hvala na odgovorima

Sta su trubaci svirali na svadbama pre Undergrounda?