Prijava

Cik je samo ozivio ono sto je on obrisao, ja msm

jeste

Uzgred, vratio sam u život neke defke koje sam obrisao poslednjih mesec i po dana, čisto da bi sledeća garnitura modova imala nekog posla, lolo.

Zna li neko šta se to dešava na Kosovu, čemu protesti onolikih razmera? Postavite neko dobro viđenje/analizu, da pročitam.

Sjajan opis, ako može malo temeljnije, hvala.

Oće šiptari da preuzmu onu fabriku valjda.

Трепчу брате, рудник.

A zašto ne uzmu? To mi kao imamo neke mehanizme kojima im ne damo Trepču? LOL

Иако је најављено да ће протеста бити у свим градовима било је само у Приштини иначе, у осталим деловима је мирно. Нема повређених Срба, то ми је најбитније мада је Срба, припадника полиције, било на демонстрацијама. У првим редовима наравно.

редови=кордони

Нпр. зато што се од целог рудника само улаз налази на територији КиМ, а све руде се ископавају на територији Централне Србије, тј. испод Копаоника и на територији Рашке и Новог Пазара...

Брате, директор/председник трепче је Србин...не знам ни како је опстао ал небитно. Започета је приватизација свега на Косову и метохији-електродистрибција је скоро продата неком Турчину па покушавају да продају и трепчу ал директор не даје а и Београд се нешто узјогунио па су застали мало са тим да виде како и шта а шиптарима то не одговара па се буне. Укратко, колико сам упознат.

едит: веверице и то ће лако заобићи...

OK, a jel rudnik Trepča u severnom/srpskom delu Kosovske Mitrovice? Piše da ima 23.000 radnika, ko je većina, Srbi ili Albanci?

скоро сви радници су срби који би погађај остали без посла у случају приватизације

Рудник, тј. улази су на територији српских општина, али је већина погона за прераду руде у шиптарском делу Митровице. 3.000 Срба ради у Трепчи ако добро прочитах пре пар дана.

Грешко, територија једне државе је у оквиру њених граница све што је на земљи, у ваздуху унутар граница и испод површине Земљине коре, али то ће да заобиђу тако што ће Вучић да им препише то све, а да нам дају типа 10% акција.

Zanimljivo. Mada i dalje ne objašnjava ovoliki bes ovih ljudi.

Gledajući na taj način, to je još jedan plus za razmenu teritorija Severno Kosovo-Buj.Preš.Medveđa. Tamo ionako nema ničega, osim Albanaca i Baze Jug.

али то ће да заобиђу тако што ће Вучић да им препише то све, а да нам дају типа 10% акција.

На то сам мислио брате не морам да ти цртам...ово претходно сам такође знао. Пре неки дан сам био на кратко тамо иначе и видело се шта се спрема. Срби из РТК2(која је као српска али полаже рачуне РТК1 која је шиптарска) су обдили да извештавају па су добили пацке...

Иначе псето овде

Pseto, oćemo da vraćaMO KOSOVO??!!

вратићемо га у курцу, ово се без оружја не враћа

Иначе веверице те 3к су људи који раде у руднику и око њега остатак је оно транспорт, прерада...

Знам, знам. А за ник, не могу да вас попамтим, сви сте здуплих ова дватри дана. :Д