Prijava

hteo da narucim neki duks sa amazon.co.uk preko e placanja, poslao link tom liku sto narucuje kaze ne salju u srbiju...

Koliko se ceka na isporuku preko aliexpressa?

čini mi se mesec dana da sam čekao. naručio neki sat, nije bila neka kinta pa reko da proverim kako funkcioniše to. u međuvremenu i zaboravio da sam naručio. jeftino i ima dosta stvari sa besplatnim prevozom

a roba jel kvalitet il je beda kineska?

hvala ishmih al nema to tamo

pa nemam pojma to. sat mi se čuje ko onaj zidni. sklanjam ga u drugu sobu pred zpavanje al baš zato mislim da je kvalitet!

Ај банујте и мене. Трајни ако може. Немам ништа против Рихе али(знам, не волим ни ја овај начин почињања реченице али морам сада, стварно је тако) дошао је на тему супарничког клуба да једе говна и провоцира у току најтеже утакмице у сезону у домаћој лигзи, за време неизвесне завршнице и после ђаво крив. ГДЕ ЈЕ МОДЕРАТОР БИО У ТОКУ СВАЂЕ ДА УАКЉУЧА ТЕМУ? Ја када сам долазио на партизанову тему да провоцирам био сам банован у року од одмах.

Не могу да кажем да се слажем са прозивкама које су њему упућене али сам и ја пар пута слично поступио испровоциран, нити могу да кажем да сам ја тада поступио исправно само да могу да скапирам. Правите јебени брлог а биће још горе.

Ево ја обећавам да ћу од сада прозивати обрезане до трајног бана(у случају да ме не банујете одмах пошто је то једини случај да имате КРИТЕРИЈУМ)

Jebiga, lakše nam onda da te uhvatimo na legalu i obrežemo.

Poserem vam se na kmečanje.
Jel vas smarao? Bio je banovan kada sam vidio.
Jeste ga vrijeđali onako kočijaški? Jeste.
Jeste banovani zato što ste vrijeđali, jel banovan on zato što je smarao i vrijeđao?
Jeste.
Treba da se čami po temama i čim neko napiše neki post podjebavački da odma bacim gra i da vidim unaprijed da li će on da smara još 2 sata pa da preventivno banujem?
Smiješno.
Toliko od mene za tu temu.

Посерем се ја теби по фаци лепотане. Нити кмечим нити сам вређао, то уопште није поента.

Немој да чамиш по темама матори није то фора са модераторима...не треба модератори уопште да блеје на форуму. Ни да бришу лош адржај ни ништа. А, шта треба да раде модератори? Мада можда би и био већи ред на форуму да нема модератора.

То што је тренутно вечи број модератора него активних чланова је такође показатељ да не можете стићи све јебига. Право је чудо онда како се појави модератор у 3 ујутру да једе курац на чету и прети бановима.

едит: још је занимљивије да је сваки члан чета: кафана банован просечно једном месечно. можда се само шљам скупио тамо а можда и неко издркава курац према јединој групи аутора(уз још неке да не грешим душу) који јавно пишу оно што мисле. чак и тај риха је сталан члан чета: кафана али ајде не морамо о овоме расправљати јер личи на теорију завере а то не готивим.

Jel ima neko da me posavetuje kako da ukradem komšiji vajrles?
Imam pristup njegovom kompu, idem često kod njega na kafu.
Predložio mi je da mi da šifru, pa da plaćamo po pola, ali on je lud i ima neki optički internet od skynet-a koji plaća 2500 mesečno, brz ko struja...
E sad, jednom prilikom sam brčkao po njegovom kompu, i uopšte ne mogu da nađem bilo šta vezano za wifi, ni u network and internet, ni u connections... kao da uopšte nema wifi.
A ima, i koristi ga na svom smartfounu soniekpirija. I na njemu sam probao da vidim šifru, ali! samo mi nudi da je izmenim ili da ostavim staru, koja je ispisana u vidu zvezdica * ( jbg, baš bi bilo kul da nisu zvezdice).

A?

nikako, ako je tako lud kako kažeš onda sigurno može i da te "vidi" dok mu kradeš net, a onda će ti dođi na kućna vrata i izmeniti šifru

pristani na deo troškova, nije ti skupo 1250 mesečno za brz net, ali mu ponudi opciju da plaćaš manje od pola jer ne trošiš ni pola

Јеботе, да ли је могуће да ти долази комшија на кафу често и да ти брља по телефону и компјутеру?

тобако, до јаја ти ник. Још да је тобаћи, био би у оном исто фазону као у Амаркорду, и сцена би ти пристајала, сисата стокилашица те тера да јој лижеш брандају. Тако и овај, попуши му и ето ти.

Jel ovo Sijalica u Zlatnom krugu?

koji fazon sad sa vraćanjem obrisanih stvari???

Cik je samo ozivio ono sto je on obrisao, ja msm