Prijava

E da, pametno! Nisam se setio da pogledam, mada bih ipak voleo da imam knjigu jer na poslu ne mogu da čitam pdf...

U call centru jednom, ladovina posao u suštini, samo ne sme da se bleji na netu, mada i nije da imaš mnogo vremena da blejiš između poziva.

Hvala Leri, evo skidam već 10-tak komada sigurno, a ima i više.

EDIT: Našao skoro sve, ili pdf ili epub format. Do jaja.

Je l to na procenat, šest sati dnevno?

Šest sati na dan, bleja, klima, komp, tražim ljudima da vrate kredite i tako to, nije teško, 130 kinti sat, ako ti nije baš cimanje za kintu, nego hoćeš da imaš malo para usput, može da se radi lagano. Izađe oko 20-21 soma mesečno, plus može da se dobije bonus do 6000 kinti. Može i da pitaš da radiš 8 sati, ali onda ne možeš da se vratiš na 6 sati, tad imaš oko 23-24 soma osnovno. Dve smene, svake nedelje si druga smena, 8 ujutro do 2, i 2 do 8 uveče, subotom od 9 do 3, i možeš da se dogovoriš u suštini kad god hoćeš slobodno, samo odradiš te sate.

Znam da je ortakinja šljakala nešto kratko isto to u Ns , na Veterniku tačnije. Doduše kod njih je bio fazon da zoveš i nudiš neke proizvode, tako nešto, ukoliko ne grešim.

e sad nije da te sprdam ali ja 20 hiljada zaradim za 20-tak sati posla, ako ima posla. Ali je problem što retko kada imam preko tih 20 sati mesečno.

Sto ne potegoste ovu temu kad mi se zavrsio prosli semestar. Ja trazio sljaku neku, al mi operater ni na kraj pameti nije bio.
Sta ti prodajes oblakomatori, ako se moze znati?
Kad si dobar 20k za 20-ak sati.

Ma ne prodajem ništa, radim u Kulturnom centru pišem najva i izvešća sa događaja, pa imam 1000 po tekstu. Sada tekst se u toj novinskoj formi napiše za manje od pola sada (i to čak da pazim na detalje), jedino što ponekad moram biti po 15-tak minuta na samom događaju.

Pa dobro to nije loše, ali mnogo je neizvesno hoće li biti posla i koliko. Ovo je siguran posao relativno.

Pa dobro to nije loše, ali mnogo je neizvesno hoće li biti posla i koliko. Ovo je siguran posao relativno.

To jeste, to je zapravo najveći problem. Ali ono, pokušaću u ovih mesec dana da nađem i nešto ozbiljnije (do tada imam pravo biti u domu), pa bih ovo zadržao kao dodatni prihod.

1000 dinara po tekstu, a ja za 2 sata nosenja dzakova od po 50kg gore - dole, 400 dinara jebenih dobijao.

Ma meni je ovo dobro, jer je bleja, bukvalno sediš na kompu sa sluškama i zoveš ljude, nije teško, ljudi su do jaja, svi su mladi, sprdamo se i tako. A ne živim od ovoga, tako da mi je sasvim dosta, a lagano je, pa se ne bunim, i kratko je radno vreme, ujutro ustanem, u 3 popodne sam slobodan, a kad nisam radio sam se budio oko podne, dok ručam, već je 2-3 popodne, a nisam imao para :)

1000 dinara po tekstu, a ja za 2 sata nosenja dzakova od po 50kg gore - dole, 400 dinara jebenih dobijao.

+1 to ti ej kapitalizam

Jebiga Čače, meni tražili 5k evra za mesto profesora u srednjoj, pa gledaj onda.

па што ниси дао

да имаш везу не би морао да плаћаш јбг

hah
nit imam, a i da imam

па де си крено голом гузицом на пијане турке

Ko vas jebe kad niste učili školu.