Prijava

A kako bi trebalo, da izvlaci iz maca iz dzepa kao na pijaci presamiceno na pola onako, znas o cemu pricam

Mozes i u bati da pogledas kozne torbice imaju ove kezual, ako ti treba neka samo za svadbe, izlaske i ispracaje onda uzmi neku dsq, emporio ili u kom si vec fazonu

Ako uzmes kod sanera postoji velika sansa da svi znaju da je turska jer ko se razume vidi razliku odmah a ima dosta i do toga sta jos imas na sebi-kad nekoga vidis znas dal nosi sanirano ili ne jbg.

Inace torbica je prakticna leti kada nemas puno funkcionalnih dzepova a imas dokumenta, novcanik, lovu, kljuceve jedne, druge, trece, cigare i upaljac, naocare, poneki bitan papir...kad si sirotinja i imas kod sebe 370rsd, mobilni i busplus slazem se da ti ne treba. Zimi je druga prica imas tipa jaknu pa samim tim i dzepove ali opet je korisna.

To da je nepotrebna je ista spika kao kad bi rekao da je aktovka tesko sranje jer ti nemas sta da nosis u njoj. Ili da je sportska torba/ranac sranje.

Slažem se sa ovim gospodinom. Smatram torbice, torbe, tašne, rančeve neophodnim aksesorom. Sam posedujem 4 torbice na rame, 2 ranca, aktovku i dve torbe za laptop.

Torbice su tako gej da ne mogu da opišem.

Ja nosim ranac za laptop i ne izlazim iz kuce bez njega. U stalnoj postavi sortirani po pregradama da mogu da ih nadjem i u mraku se nalaze:
Br 1: novcanik, licna, vozacka, legitimacije, olovka, upaljac (iako ne pusim vec odavno), par relikvija koje imaju posebnu vaznost. Po potrebi sitniji predmeti na kojima treba da se nesto uradi, odnesu kod glodaca, strugara i sl.
Br 2. Potvrde, legitimacije, karneti, dozvole, oruzni listovi, cetka za kosu mala, rezervna gumica za kosu, u inostranstvu pasos, u posebnoj mrezici zeton za orman u metrou, kafetin, grickalica za nokte, mali nozic victorinox, hanzaplast, kljuc za lisice pandurske, stream light doktorska led baterijska sa savitljivim vratom, lupa ruska Sverdlovsk kombinovana 2x i 10 puta, srednji delovi za nosenje kod strugara, glodaca itd.
Br.3: Kljucevi, svezanj cirka 55 komada, ima pola kila, dvogled 10x50 bushnell, Leatherman Wave, metar, posebno u pregradi za laptop naocari za vid i naocari za sunce (koje su i za vid), ziplok selnice, pistolj po potrebi, delovi za obradu veliki, dokumenta za govnarsku adminstraciju, pazari, tekuce zajebancije,i za ne poverovati ponekad i laptop.

Nosio sam ranije kozne torbe, ali uvek mi je bilo malo mesta i pregrada, a ovaj ranac nosim pet godina, probao sam da ga zamenim ali bez njega sam kao sugav, a sa njm resavam sve probleme takticko-tehnicke prirode.
Mobilni mi je uvek u nekom dzepu.

Brate matori torba je gej sto ne nosis to po dzepovima kao muskarac brate?

Jos ja kao aj necu da napisem pistolj da ne budem dezurni vona bi knele i dodje torazulu i bam hehe hvala torazulu valjacu i ja tebi nekad

bez ranca nigde.prilicno stvari nosim,pa mi ne bi bilo prijatno da to vuglim po dzepovima.tacnije,ne bi stalo nikako.

торбицу не смеш да носиш без овога у комбинацији
http://www.solitariesofdekoven.org/assets/pb02_lrg.jpg

Nema bolje preporuke nego kad tilmo kaze da je sranje

Ja sam rekao svoje mišljenje, na koje imam pravo. Pregej mi je.

A viđao sam i neke minijaturne platnene, malo veća od mobilnog i ima kratak kaiš. Pa onda zakače to preko ramena a torbica im u nivou sise bude. Tu tek bljujem kad vidim.
Al to obicno neki matoriji koji ne znaju da se to ne nosi tako.

Brate kakve su ovo cipele. I to mi prvo izbacilo kad sam guglo, na kupindu su lol

Гадне проблеме имам са тим стварчицама типа телефон, кључеви, цигаре, упаљач, паре... Незгодно све у џеповима и рукама, а не могу преко свог карактера па да носим те педеруше, топломерке, торбице... Ем што је то измишљотина румунских цигана са бувљака деведесетих ем што је касније прихваћено од Кристијана из Београда и сличних. Мислим да ништа боље не осликава карактер човека него те торбичице. И најважније јер је јебено геј. Ништа није више геј од тога.

Ја само имам спортски антигеј ранац за лаптоп , куртоне и сличне стрејт бела раса ствари.

ogavan je ranac sto se fura na jednom ramenu.

sećam se pre par godina da se više puta vodila žučna rasprava na temu torbica

sramota me je što sam slušajući prekaljene lajf koučeve i fešn blogere sa vukajlije na sekund čak i pomislio da je torbica nešto strašno(doduše, bio je jako kratak sekund, onda sam nastavljao da branim torbicu)

Ja imam cak i onu najk sto je najvise pljuju

Kožna mala bez ikakvih gajki za pod mišku u jednu pregradu dokumenta u drugu kratka devetka prelijep osijećaj.