Разноразно питање

Thumb_medium_tumblr_m5j567p9kd1qlp8dho1_500_large

StefanKostić

Meni kostic napise komentar na poster: "Prepisani plagijat." i obrise ga. Zar nije osnovno pravilo da ako kazes za nesto da je plagijat, postavis link od originala?

Ne videh ovo malopre.

Pazi, mogao sam i samo obrisati poster i završiti priču. Ali ako sam ostavio komentar pre brisanja, ostavio sam ga jer tog autora poštujem kao autora i želim da mu skrenem pažnju na nešto.

U ovom slučaju, da poster nije nekvalitetan, da poster nije koznašta, nego da već postoji identičan poster, sa istom fotografijom i komentarom, kako bi autor razumeo zašto je obrisan i ne bi kretao u odmazdu protiv modova zbog obrisanog (verujem dobrog, čim sam ostavio kom) postera, kao što neki znaju i imaju običaj.

Thumb_wolf-13

Vučica21

A gde je link Kostiću? Čim si ostavio komentar mogao si da i staviš link.
Da te podsetim na pravilo.
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja#post_794920

Thumb_lulapujo

Lullaby

vučice, pms baš žestok ovog mjeseca? :)

kostić nije autor, ako nisi primijetila, nego moderator.

Thumb_breaking_bad_jesse_pinkman_wallpaper-other

PuppetMaster

Okej je to Kostiću, ali mi je malo teže da poverujem da je neko već pre napravio poster sa istom slikom i identičnim komentarom, zato što sam ga ja smislio. Nisam nigde pre video tako nešto. Bilo je sličnih (od kojih sam i dobio ideju), ali ne baš toliko sličnih da se kaže da je plagijat.

Thumb_lulapujo

Lullaby

pa okej, isto je napisati "bilo već" ili "(nenamjerni) plagijat", mojne se vrijeđaš... nije te optužio da si namjerno kopirao, inače bi bilo i banova :)

Thumb_lucky-strike-grn

drKomadina

PuppetMaster
Okej je to Kostiću, ali mi je malo teže da poverujem da je neko već pre napravio poster sa istom slikom i identičnim komentarom, zato što sam ga ja smislio. Nisam nigde pre video tako nešto. Bilo je sličnih (od kojih sam i dobio ideju), ali ne baš toliko sličnih da se kaže da je plagijat.

Zašto si uopšte pravio sličan poster, dechko?

Thumb_wolf-13

Vučica21

Luli, prošao me pms. :)
Imaš pohvalu od mene na temu Photo. :)

Thumb_medium_medium_avatar_big

urrad

Gospod Bog

Kako se zove onaj film, Ujka rokne Srpkinjinog muža ili šta već, pa je unajmi kao kurvu ovo ono

Mislim da je "Nije kraj".

StefanKostić

A gde je link Kostiću? Čim si ostavio komentar mogao si da i staviš link.

Thumb_lulapujo

Lullaby

Luli, prošao me pms. :)
Imaš pohvalu od mene na temu Photo. :)

šta ja znam, nešto si se navrzla na kostića, znaš dokle je došlo kad JA moram da ga branim. a i na druge modove...
a ovo upućivanje na "pravila", i to ona koja važe za autore, bio je baš ispad... :)

vidjeh, zahvalih se tamo.
šteta što nisu moje slike :)

PuppetMaster

Zašto si uopšte pravio sličan poster, dechko?

Ne uvlači mu se. Nećeš na naslovnu.

Thumb_wolf-13

Vučica21

Pa kad je počeo da banuje zbog kratkih komentara tipa odlično ++, super ++, sranje --. Znaš da bi većina otišla sa sajta zbog toga i opala bi poseta sajta za polovinu. Ja branim Kaizena a ti Kostu. Jbg, neko mora da podrži sajt. Znaš kakav je srpski inat. Ako ne daš nekome da komentariše kako oće onda on neće ni da dolazi na sajt. A stvarno je glup razlog za ban.
E, izgleda da će papagajci imati mlade. :) Eno, udvaraju se i ljube se sve u šesnaest. :)

Thumb_lulapujo

Lullaby

vučice, ne miješaj babe i žabe, ja sam se osvrnula na slučaj koji nema veze sa tim banovanjem.

a ako si kivna zbog tog banovanja, to nije razlog da se nalaze neke fiktivne greške u drugim postupcima. dakle, jedna, recimo, greška, ne znači da je i sve ostalo pogrešno, i da se ti opet, opet, moraš ničim izazvana nadovezivati na tuđe postove (puppet mastera u ovom slučaju). kapiš? :)

Ja branim Kaizena. Jbg, neko mora da podrži sajt.

blago njemu! ti, dakle, održavaš servere? i braniš sajt od hakerskih napada zlih anonimusa? :D

srećno s papagajčićima, nek bude dobra berba :)

PuppetMaster

Straja je započeo tu temu.

StrajaKg
Ulogovao sam se da postavim jedno pitanje.
Je l' me zajebavate da ste počeli da banujete ljude što stave komentar "-" (slovima:"minus") na odabranu definiciju?!?!?!

Thumb_wolf-13

Vučica21

Pa što mene onda banova? Ja sam stavila reč ispred minusa. To je kratak komentar. :)

Lepo je što koristiš internet kao ventil, ali sestro...

Imam drugi ventil ali nije samo meni to zasmetalo i nisam ja jedina koja je "u pms-u".
Pozz.
Kapiš, Luli. Peace. :)

Thumb_lulapujo

Lullaby

Straja je započeo tu temu.

ma ne to, nego u vezi sa tvojim posterom :)

StefanKostić

Pa kad je počeo da banuje zbog kratkih komentara tipa odlično ++, super ++, sranje --.

Ajde pogledaj ponovo komentare na toj reakciji.

deki90to
-

menijesamodosadno
-

DenisPG
-

Kokinho
-

Archelas
-

00010101
-

Itd...

To nisu kratki komentari, već spem.

Uostalom, završio sam s tom pričom. Nemam vremena za nepotrebne rasprave.

BTW, obrisah slučajno prethodni post (ovaj) kada sam hteo da izmenim grešku, da ne dođe do zabune.

Thumb_wolf-13

Vučica21

Zaboravljeno. Trenutno radim engleski.

Thumb_lulapujo

Lullaby

dobro.
nešto se barem dešavalo na sajtu.
sad par dana odmora pa ajmo jovo nanovo :D