HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

Thumb_45354571572cb1250c1dccc2

sedplas

od kad niste igrali onako rekreativno jebem li vas??

Thumb_svetinikolaj-03

Srbin1389

Репрезентативци будите вечерас око 22.00 ту да одиграмо рекреативно са стелетовим тимом

Thumb_356px-fk_napredak_krusevac_new_logo.svg

Крушевљанин

А зашто не би организовали КУП као на СХБ-у али у нашој организацији?
Отворимо лепо тему , изрекламирамо се на СХБ-у и хакс собама , причамо како организујемо КУП 3 на 3 , првих 16 екипа које се пријаве играју.Елиминациони систем , на 2 утакмице , или 4 утакмице , по 5 минута .......... ?
Да ли би успело?

Thumb_default

[ZeZaToR]

Uspelo bi al da Pelena organizuje lololo!

Thumb_default

[ZeZaToR]

Ljudi zašto ja ne vidim Ligašku temu?

Thumb_356px-fk_napredak_krusevac_new_logo.svg

Крушевљанин

Ajmo Kole , okupljanje .......

Thumb_svetinikolaj-03

Srbin1389

Имају текму ови, па ће да нас зову кад заврше

Thumb_16685

Лупус фром купус

Јел заинтересован неко за играње као неке лиге по купашком систему? После краћег одмора, вољни смо да организујемо нешто што још ником није пало на памет... Ако хоћете изјасните се овде па ћу вам изнети концепт у новој теми... Могу да кажем да ће бити веома занимљиво и сви ће моћи да играју...

Thumb_-apostolos-vellios-everton_2683460

Απόστολος

Ја сам увек за , мада неко је већ дао предлог .... :))

А зашто не би организовали КУП као на СХБ-у али у нашој организацији?
Отворимо лепо тему , изрекламирамо се на СХБ-у и хакс собама , причамо како организујемо КУП 3 на 3 , првих 16 екипа које се пријаве играју.Елиминациони систем , на 2 утакмице , или 4 утакмице , по 5 минута .......... ?
Да ли би успело?

Јел заинтересован неко за играње као неке лиге по купашком систему? После краћег одмора, вољни смо да организујемо нешто што још ником није пало на памет... Ако хоћете изјасните се овде па ћу вам изнети концепт у новој теми... Могу да кажем да ће бити веома занимљиво и сви ће моћи да играју...

Може , ја сам за.

И да , ово је мој ортак који намерава да игра следећу лигу па га помозите мало којим плусом.

http://vukajlija.com/recnik/autori/92498

Απόστολος

И да , ако мислимо да некако функционишемо морамо да изаберемо некога да води шоу ...

Thumb_16685

Лупус фром купус

Пазите, концепт овога што ја предлажем нећу изнети пре отварања теме, а могу да кажем да ће бити невиђено до сад. И моћи ће да играју сви, без обзира на датум регистрације и бодове, битно је само да има налог на Вуки.

Рећи ћу вам само да свако може да игра онолико колико хоће и није обавезан да игра све. Само да вам заголицам машту.

Thumb_svetinikolaj-03

Srbin1389

А каква би била та лига, који би то нови систем био ?

Thumb_16685

Лупус фром купус

Рецимо да ће бити изненађење :) Мислим наравно ако хоћете... Нећу да кажем систем по ком би функционисао да не би дошло до крађе концепта...

Thumb_svetinikolaj-03

Srbin1389

Шаљи то лакију на пвт, или мени па да видимо може ли ишта од тога да буде :)

Thumb_16685

Лупус фром купус

Послао Лакију :) Журим сад

Απόστολος

А када би ово могло да ступи на снагу?
И да , треба да се обавесте сви који су играли/играју хексбол да слика о такмичењу буде комплетнија а и да буде занимљивије .... многи нису ни знали за ову 1 на 1 лигу ....

Thumb_16685

Лупус фром купус

Ево сад сам дошао, па може кад ви хоћете... Нек се већина изјасни, ја сам за то да почнемо што пре...