Prijava

Zapata
a čekaj, meni nešto nije jasno...pretpostavimo da je i alien kao i svako drugo biće 60posto voda...kako je moguće onda da mu je krv najjača poznata kiselina. zar ne bi ispario?

Фазон је што ејлијенов организам, за разлику од осталих живих бића, није заснован на угљенику, него на силицијуму. Мислим, нисам неки стручњак за астробиологију, али његова крв ваљда има неке везе са тим.

ТУЂИНИ ЈЕБУ (ЖЕНКЕ)!!!
http://3.bp.blogspot.com/_XVWn78_V_nE/TMqyi5JPziI/AAAAAAAABcw/YciO2Z_eEKI/s1600/hr_giger_begoetterung_xi2.jpg

И дају појму Ass2mouth потпуно ново значење.

И дају појму Ass2mouth потпуно ново значење.

:Д Апсолутно.

Само да се упишем и овде.

a u filmu predator kad deni glover otkrije predatorovu jazbinu i vidi trofej glavu aliena...po meni epska stvar. pomisliš kol'ko si mali u stvari. i kako se trse na drugom kraju univerzuma....a ti nisi ni svestan.

Брате то је све кобајаги.

Брате то је све кобајаги.

kako si me poklopio sad ahahhah

Не замери, било је јаче од мене, и ја обожавам сф.
:)))

Predatori su izgleda pičke. Žive u matrijarhatu. Žene su im jače od njih. Ali opet su ovi džiboniji veće pičke. Deni Glover jebe!

Secam se one recenice iz predatora 2 : "Tacno tako djubre jedno , sranja se desavaju" ::ubod:: . Al nisam mogo da nadjem tu scenu na youtubeu .

Evo i ja da se upišem kao ljubitelj.

Ja baš prisilih novu đevojku da odgleda sva 4 djela ili bi joj bila noga ... Čuj to nije gledala, kao horor i slična sranja ... i Tako, na kraju joj se čak svidjelo ! Živjela Ripli i ljuti AliJeni!

jedan od mojih omiljenih filmova...koliko sam ja gotivio taj film kao klinac,jbt

У 23 ха чини ми се...

Wow nisam gledao film, ali me sad zainteresovalo kad sam video ovako dobro razradjenu temu o istom. Sa' će torent da radi, da nađem neki sa svim delovima, sačekam sat-dva da se skine, iskokam dve njive kuruza i sednem da gledam.

Govno od filma (filmova) u kojima se sve scene odvijaju u mraku sa nekim šatro jezivim kricima. Niš konkretno ne može da se vidi niti možeš ljudski da se uplašiš, jer su scene akcije uglavnom ispresecane sa trajanjem od 2-3 sekunde.
Klasična horor šitina skraja 80-ih.