Prijava

Problem je u tome što postoji određen broj članova kojima nije stalo do popularnosti, imaju mali broj definicija, a samim tim i mali broj poena. To ne mora odmah da uslovi zabranjen ulazak na čet.
Fazon je što su automatski diskriminisani zbog svoje popularnosti, a to nije cilj. Jedino što se treba postići ograničenjem broja poena za ulazak na čet je da se umanji broj onih koji dolaze SAMO zbog četa.

A da se sakrije negde ovaj link za "čet", pošto to verovatno uvek upadne u oči novoregistrovanim. :)

šta ima loše u tome da ja budem član koji ne želi da piše definicije pošto smatra da je loš u tome i ne želi da zatrpava sajt sranjima, a uživa u njihovom čitanju i konverzacji sa autorima i ostalim članovima?

Šta sa njima? moramo li svi biti kreativni, talentovani ili dosadni da bi nam bilo omogućeno korišćenje ovog sajta na način na koji želimo?

Po meni je poštenije priznati u startu da nisi sposoban ili da ne želiš da doprinosiš definicijama, već samo da ih iščitavaš i komentarišeš.

Nisu svi talentovani i maštoviti kao vi, a opet mogu biti zanimljivi za druženje. Čak i da nisu, treba li ih kazniti zbog toga? Mislite o tome.

Sad kao ponavljam ovo Surovljevo, ali pisali smo u isto vreme...

neka, neka ivana sve duplo da da si vidi da mislimo slično :D

Dobro, ali limit od 50 bi trebalo da postoji... mislim da danas svako moze da skupi 50 komada, a cuva nas raznih retarda u pravom smislu te reci, i onih koji su tu da bi reklamirali neke svoje sajtove, neka licna promocija i ostalo. Bilo je takvih primera u istoriji koliko hoces...

Joj što je ružna ova koloristička varijanta :(

da, da, to oko granice 50 smo već drvili i drvili i slažem se da to što smo lepo sredili ne teba menjati.

Citat dobra_losha_zla: "Joj što je ružna ova koloristička varijanta :("

http://vukajlija.com/forum/teme/2091

Morala sam negde momentalno da reagujem.

"šta ima loše u tome da ja budem član koji ne želi da piše definicije pošto smatra da je loš u tome i ne želi da zatrpava sajt sranjima, a uživa u njihovom čitanju i konverzacji sa autorima i ostalim članovima?"

Овде је све речено. Стављам лок, на тему :)

# Lock #

hahahahahahahahahha

Чему уопште толико оптерећивање тим четом?

meni svejedno, ja sam na sigurnom...3 500, pa vi radite sta ocete :)

Meni užasno smetaju četerske novajlije zato što svaki dan viđam sve nepoznatiju decu/ljude koji su napisali po pet definicija kako bi učestvovali na četu. I nije istina da su zanimljivi za druženje. Svaki put sam kvalitet druženja procenjivala po kvalitetu definicija i - nisam pogrešila! Cenim da nisam jedina kojoj smetaju ti četeri. O čemu pričati sa njima? "Odakle si? Koje si god? Dolaziš li nekad u BG? Šta slušaš?" Ne kažem da nema izuzetaka, ali recimo da su kao jeti. Rečeno je da postoje, ali ih nisam videla. :/
Svakako, kaizen mora da odluči da li će i kako će ako će da reši ovaj problem.

Za tebe je lek jedino da se uvedu sobe... To smo utvrdili:)

@KolachUchorbi: najveće pitanje je zapravo kada :)

@kolach: ne postoji nama i njima... svi mi smo mi.

recimo ti si za mene novajlija, tu si 6 meseci a ja dve ipo godine. možda mi smetaš, možda mi nisi zanimljiva za druženje, ali čak i ako je to slučaj zadržaću to za sebe pošto smatram da apsolutno nemam nikakvo prvao da tražim da tebe izbace sa četa samo zato što sam ja tu duže, ili imam više definicija, ili štagod.

slažem se da problem možda postoji, ali nisu u pitanju novi ljudi, već uopšte broj ljudi u jednoj sobi. ako bi razdvajala sobe po tom kriterijumu onda se "generacije" nebi družile. ako kreneš da četuješ sa jednom grupom, sigurno ih nećeš ostaviti i preći kod ovih matorih iskusnih, samo zato što si dobila veću popularnost.

ja nisam za to.

Znate o cemu se tu radi... Kolac u stvari zeli da chatuje sa nekima koji joj se svidjaju, i jos par njoj simpa likova, ali nikako ne moze da ostane nasamo sa njima od silnih "novajlija" koji stalno ulaze izlaze... to je 100 posto... evo secite me:):):)
Mislim nije moje sta/zasto/kako, ali cisto da se ne trudite da joj objasnjavate, jer sve ona to vec zna...
:)
Tesko da u jednoj jedinoj javnoj sobi moze svako svakom da odgovara...